Vodafone mareste pretul abonamentelor
Vodafone Romania isi informeaza abonatii serviciului de telefonie mobila privind marirea pretului abonamentului mobil cu 1 euro pe luna, TVA inclus. Asa arata mesajele primite de abonati:

Buna! Adoptarea noilor tehnologii de telecomunicatii si oferirea de beneficii variate raman prioritatea noastra. Pentru a sustine si in viitor promisiunea, valoarea abonamentului va creste cu 1 EURO (TVA inclus) incepand din 20.08.2021. Daca nu esti de acord, poti denunta unilateral contractul la *222 sau in magazinele Vodafone, in 30 de zile de la primirea SMS-urilui, fara a plati penalitati. Daca ai achizitionat un telefon in rate, cele ramase devin scadente la ultima factura sau pot fi achitate lunar. Multumim ca ne esti alaturi si dorim sa iti oferim gratuit 3 luni de net nelimitat, care se va activa in urmatoarele 48 de ore.

Asadar, abonatii Vodafone care au primit acest SMS vor plati din luna august cu 1 euro pe luna in plus insa, daca nu suntem de acord cu aceasta majorare de pret, putem rezilia unilateral contractul. Majorarea pretului nu se aplica tuturor abonamentelor mobile, cel mai probabil fiind vizate abonamentele vechi care au beneficiat de o anumita reducere.

Vodafone incearca sa evite rezilieri oferind abonatilor sai gratuit 3 luni de net nelimitat, fara a fi nevoie ca utilizatorii sa efectueze operatiuni suplimentare.

Vodafone mareste pretul abonamentelor

Nu avem informatii daca vor exista majorari si pentru serviciile fixe Vodafone insa vom actualiza acest articol cu orice informatie noua obtinuta.

In reteaua Vodafone, preturile abonamentelor de voce disponibile la nivel national sunt in prezent urmatoarele:

 • RED 6 Exclusiv – 6 euro pe luna
 • RED 9 – 9 euro pe luna
 • RED 12 – 12 euro pe luna
 • RED 14 – 14 euro pe luna, in prezent este disponibila o oferta prin care primim 50% reducere la abonament in primele 6 luni la portarea unui numar din alta retea
 • RED 15 – 15 euro pe luna
 • RED Infinity 22 – 22 euro pe luna

Acestea sunt abonamentele standard disponibile la nivel national insa pot exista si abonamente disponibile doar in anumite regiuni sau abonamente cu mai multe beneficii, oferite la retentie/fidelizare.

Daca ati primit SMS-ul despre majorarea preturilor in reteaua Vodafone, ce tip de abonament aveti si cum veti proceda, pastrati abonamentul sau reziliati contractul?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  • Fiecare operator isi face o strategie proprie de marketing. Daca Voda a marit preturile asta nu inseamna ca si Orange va face la fel. Parerea mea.

 1. Caracter… ratele la telefon se plătesc în continuare chiar dacă nu mai esti abonat la serviciile lor. Este că și cum ți-ai luat telefon în rate și mai ai de plata restul pana la 24 rate. Acum 2 ani, cand eram abonat telekom, au mărit anul trecut abonamentele și a trebuit să plătesc la rezilierea unilaterală ratele unui telefon pe 8 luni rămase undeva la 400 lei

  • E normal sa se plateasca restul ratelor, altfel iau telefon, platesc o luna iar dupa reziliez contractul.
   Este un telefon la mana a doua, nu au de ce sa-l mai primeasca inapoi.
   Aceasta procedura este aprobata si de ANCOM.

   • Alta era ideea… din ce ai scris în articol, cei de la Vodafone, dacă nu mai vrei abonament, te lasă să plătești ratele telefonului în continuare, chiar dacă nu mai ești abonat la ei cu telefonia mobilă. La alții, nu mai vrei telefonia mobila, plătești restul ratelor la telefon ca sa închizi contractul