Seria de filme Academia de Politie pe Warner TV
Postul de televiziune Warner TV va difuza in perioada 10-16 ianuarie seria de filme Police Academy / Academia de politie. In fiecare seara de la ora 20:10 va fi difuzat cate un film din aceasta serie.

Franciza Police Academy cuprinde 7 filme. In acest material vom detalia filmele ce vor fi difuzate de Warner TV.
Police Academy / Academia de Politie (1984) – 10 ianuarie, ora 20:10. Un primar al unui oras cu o criminalitate ridicata doreste sa intareasca fortele de ordine si hotaraste sa anuleze examenele de admitere de la scoala de politie. Astfel, cine doreste sa devina politist o poate face fara sa sustina examenele de admitere. La portile scolii de politie se prezinta tot felul de recruti, iar instructorii scolii trebuie sa fie cat mai rigurosi pentru a putea face din acesti noi indivizi politisti capabili si curajosi.

Primul film din seria Academia de Politie a avut un mare succes incat s-au mai facut alte 6 filme si un serial TV. Filmul are durata de o ora si 36 minute, a fost regizat de Hugh Wilson iar pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Police Academy 2: Their First Assignment / Academia de politie 2: Prima lor misiune (1985) – 11 ianuarie, ora 20:10. Prima generatie de politisti fara examen ai scolii de politie au trecut de perioada de instructie si sunt trimisi in prima lor misiune. Mahoney (Steve Guttenberg) este liderul noilor absolventi. Mahoney si grupul sau trebuie sa ii prinda pe cei care vandalizeaza zidurile orasului. Noul sef al politiei nu doreste ca Mahoneysa duca la indeplinire misiunea lor si va face tot ce poate pentru a-i impiedica. Insa, Mahoney si grupul sau reusesc si ii pregateasca noului sef de politie o razbunare pe cinste.

Filmul Academia de politie 2 are durata de o ora si 27 de minute, a fost regizat de Jerry Paris iar pe IMDb filmul a obtinut nota 5,8.

Police Academy 3: Back in Training / Academia de Politie 3: Inapoi in formare (1986) – 12 ianuarie, ora 20:10. Cea de-a 3-a parte a francizei Academia de Politie este cea mai haioasa. Primarul instiinteaza directorul scolii de politie ca daca absolventii scolii nu trec testele de absolvire, scoala va fi inchisa. Auzind asta, Mahoney si grupul sau se intorc la scoala pentru a-i ajuta pe boboci sa ia testele cu brio.

Filmul Academia de Politie 3 are durata de o ora si 23 minute, a fost regizat de Jerry Paris iar pe IMDb a obtinut nota 5,4.

Police Academy 4: Citizens on Patrol / Academia de Politie 4: Cetateni in patrulare (1987) – 13 ianuarie, ora 20:10. Trupa lui Mahoney are misiunea de a-i face pe cetatenii orasului sa fie mai responsabili. Insa, acest lucru este greu de realizat avand in vedere felul in care ei rezolva misiunile. In cea de-a 4-a serie va juca si celebra actrita Sharon Stone (interpreteaza rolul unei jurnaliste pe nume Claire Mattson).

Filmul Academia de Politie 4 a fost regizat de Jim Drake si are durata de o ora si 28 minute. Pe IMDb a obtinut nota 5.

Police Academy 5: Assignment Miami Beach / Academia de Politie 5: Misiune Miami Beach (1988) – 14 ianuarie, ora 20:10. Seful Academiei de Politie, Lassard (George Gaynes) este chemat in Florida pentru a primi un premiu. Capitanul Harris (G.W. Bailey) doreste sa ii ia locul lui Lassard. Pentru a-i grabi pensionarea acestuia, Harris se da bine pe langa superiori pentru a fi numit succesorul lui Lassard la conducerea scolii. Studentii academiei isi dau seama ce plan are capitanul Harris si reusesc sa il impiedice in tentativa lui de a deveni sef.

Academia de Politie 5 are durata de o ora si 30 minute si a fost regizat de Alan Myerson. Pe IMDb are nota 4,6.

Seria de filme Academia de Politie pe Warner TV

Police Academy 6: City Under Siege / Academia de Politie 6: Orasul sub asediu (1989) – 15 ianuarie, ora 20:10. Orasul este sub asediu, toti cetatenii sunt terorizati de jafurile facute de o banda de hoti. Toti politistii din academie si cei retrasi sunt chemati sa opreasca aceasta banda de hoti.

Filmul Academia de Politie 6 are durata de o ora si 24 minute si este regizat de Peter Bonerz. Pe IMDb a obtinut nota 4,4.

Police Academy 7: Mission to Moscow / Academia de Politie 7: Misiune in Moscova (1994) – 16 ianuarie, ora 20:10. Eroii nostri merg in Rusia pentru a-i ajuta pe polististii locali sa il prinda pe Costantin Konali (Ron Perlman), un mafiot.

Academia de Politie 7 are durata de o ora si 23 minute si a fost regizat Alan Metter. Pe IMDb a obtinut o nota mica, 3,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. „Postul de televiziune Warner TV va difuza in perioada 10-16 ianuarie seria de filme Police Academy / Academia de politie.”

    Postul de televiziune CareEsteEl (Warner, TNT, TCM, etc) difuzeaza ciclic, seria Academia de Politie. Cum acelasi post de televiziune CareEsteEl, difuzeaza tot ciclic seria Mad Max sau seria Piratii din Caraibe.

    Pentru ca postul de televizuiune CareEsteEl considera Romania si implict consumatorul roman de televiziune undeva in zona bananiera. Prin urmare si din punctul de vedere al management-ului postului de televiziune CareEsteEl, cam acestea este nivelul maxim al investitiei in continut pentru piata din rrrRomania.

    Inlocuiti CareEsteEl din pasajul anterior cu: Diva, AXN, TV1000, AMC, Film Cafe, Comedy Central, etc. Rezultatul va fi mereu acelasi.

    Noapte Buna Romania, indiferent catre ce provider platesti abonamentul tv…….