Vodafone TV+ – un nou serviciu OTT
Compania de telecomunicatii Vodafone Romania a lansat pe 3 iunie un nou serviciu TV, o noua platforma OTT (Over The Top). Platforma se numeste Vodafone TV+. In acest material vom detalia tot ce se stie pana in acest moment de noul serviciu TV oferit de Vodafone.

Vodafone TV+ este un serviciu ce isi propune sa ofere clientilor acces la televiziune de pe mai multe dispozitive in acelasi timp, oricand si oriunde. Vodafone TV+ ofera o grila de peste 100 de canale. Multe dintre aceste canale au functii interactive: pauza pe live, restart, inregistrarea emisiunilor filmelor la cerere (de la 30-90 de zile) sau inregistrare automata (7 zile).

Vodafone TV+ poate fi achizitionat de oricine care are un abonament mobil. Costul lunar Vodafone TV+ porneste de la 3,9 euro la un contract de 24 de luni. Iata care sunt pachetele si preturile:

  1. 3,9 euro: TV+ 24 de luni, beneficii: o luna testarea gratuita a dispozitivului, prima luna nu se plateste acest serviciu, disponibil pe orice ecran, 100 de canale plus o biblioteca video, functii interactive
  2. 4,9 euro: TV+ cu streaming play. Pe langa beneficiile de la punctul 1, abonatii mai pot beneficia de streaming play
  3. TV+ fara contract, 7,9 euro pe luna, in acest punct 3 sunt incluse beneficiile punctelor 1 si 2.

Vodafone TV+ – un nou serviciu OTT

De mentionat ca Vodafone TV+ functioneaza pe televizoare smart Samsung fabricate din 2018 pana in prezent sau TV Smart LG fabricat din 2020 pana in prezent (WebOS 5), functioneaza pe telefoane/tablete cu Android minim 6, IOS 11 sau HarmonyOS. Meniul aplicatiei Vodafone TV+ este impartit in 3 zone:

  • MyTV: zona personalizata cu acces la emisiuni inregistrate, recomandari personalizate in functie de ce ati vizionat in trecut, programele selectate pentru a le viziona mai usor
  • Live Acum: acces la canale live ghid electronic
  • On Demand – Acces la o selectie de mii de ore de filme, seriale, documentare sau continut pentru copii.

Pentru autentificare este necesar un cont online Vodafone (My Vodafone sau Vodafone TV) si de extraoptiunea TV+ activa. In grila Vodafone TV+ sunt disponibile 116 canale dintre care 34 de canale din lista must carry. Din grila Vodafone TV+ lipsesc canalele companiei Antena Group si Antena 3 CNN SA. In grila Vodafone TV+ este inclus si un canal in format 4K: Prima 4k.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Acest tip de serviciu este disponibil la Orange de ani buni. Initial au intrat si ei cu un stick care mai mult nu mergea decat mergea si apoi au adus un alt device patrat care se conecteaza prin hdmi si la net si apoi cu contul orangetvgo si ai televiziune, si are si telecomanda. Am acest serviciu si il folosesc de ani buni si e super