Domnul Mayfair – serial original Filmbox
Postul de televiziune FilmBox Premium va difuza din 7 octombrie un serial interesant. Serialul se numeste Mister Mayfair / Domnul Mayfair (2021) si este un produs original FilmBox. Acest serial are toate ingredientele unui serial de succes, are actiune, mister, comedie si o distributie de exceptie.

Max Mayfair (Armand Assante) este patronul unui club de noapte din Londra, el se invarte prin lumea buna a orasului. Lucrurile se complica pentru Max in momentul in care apare la usa sa o nepoata despre care nici nu stia ca exista, pe nepoata sa o cheama Barbara.

In peisaj apar si fostii parteneri ai lui Max, Mike (Steven Bauer ) si Armen (Ken Davitian), care se facusera nevazuti pentru ca au ucis un barbat in Portugalia in timpul unui jaf. Barbara il convinge pe Max sa fure bani de la un mafiot rus, fapt pentru care Max va trebui sa comita crime pentru a-si proteja familia. Odata cu mutarea sa la Londra, Max credea ca nu va mai recurge la crime, sperand sa lase aceste lucruri in urma.

Domnul Mayfair – serial original Filmbox

Philippe Martinez este regizorul acestui serial de exceptie. Martinez a regizat filme si seriale care au avut in distributie nume grele ale cinematografiei americane, cum ar fi Jean Claude Van Damme, Steven Seagal si multi altii. Serialul Domnul Mayfair a fost filmat in Portugalia si Anglia. Ken Davitian a jucat si in Borat.

Domnul Mayfair este disponibil si pe aplicatia de streaming Filmbox Plus. Ultimele 5 episoade vor fi disponibile in aplicatie in luna noiembrie. Armand Assante a declarat despre personajul sau ca este un spargator de seifuri profesionist si arata ca personajele din anii ’50-’60. Serialul are 10 episoade iar pe IMDb a primit nota 6,2.

SPI International este o companie globala de media care opereaza 42 de canale pe sase continente. A fost infiintata acum 28 de ani si colaboreaza cu peste 700 de operatori din intreaga lume. Continutul produs de SPI International este foarte cerut si atractiv. Compania a fost cumparata de Canal+, grup care detine in Romania operatorul DTH Focus Sat. FilmBox Premium este disponibil la operatorii Focus Sat, Orange si Vodafone.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU