Oferta Telekom – sezonul iubirii
Telekom Romania anunta noua oferta dedicata sezonului iubirii, conform unui comunicat remis catre media-max.ro. In acest articol vom detalia reducerile si beneficiile oferite de Telekom in cadrul ofertei care incepe astazi, 8 februarie.

50% reducere la abonamentul mobil la portare
Abonatii Telekom care opteaza pentru un abonament de telefonie mobila si solicita portarea unui numar din alta retea vor beneficia de reducere 50% la abonamentul mobil timp de 12 luni. Oferta este valabila pentru abonamentul Nelimitat M.

Pretul abonamentului Telekom Nelimitat M este 6 euro pe luna iar cu aceasta oferta aplicata vom plati 3 euro pe luna in primul an. Abonamentul mentionat ofera minute si SMS-uri nelimitate in retelele nationale si internet 4G nelimitat.

Reamintim ca Telekom Romania Communications (societate al carui pachet majoritar va fi achizitionat de Orange) si Telekom Romania Mobile Communications insumeaza 237.170 de numere mobile portate in anul 2020, fiind pe locul doi dupa Digi care a avut 377.536 de numere mobile portate.

Smartphone-uri in rate Telekom, fara credit bancar, fara dobanda si fara avans
Doua exemple de modele de astfel de telefoane sunt Samsung Galaxy A21s si Huawei P Smart 2021, aceste modele fiind oferite cu o rata lunara de 6 euro.

50% reducere la abonamentul mobil Freedom 5
Telekom ofera o reducere si pentru abonatii business, la portarea unui numar din alta retea si contractarea abonamentului mobil Freedom 5, se ofera 50% reducere la abonament timp de 12 luni.

Oferta Telekom – sezonul iubirii
Aceasta oferta este disponibila de astazi pana pe 7 martie 2021 si este valabila doar pentru contractele incheiate pe 24 de luni.
Telekom are in desfasurare si alte oferte, dupa cum urmeaza:

  • Telekom Smart WiFi – 50% reducere la abonament timp de 3 luni
  • Telekom Smart TV Stick – 50% reducere la abonament in prima luna
  • Abonamente mobile – 2 luni gratuite, oferta disponibila exclusiv online
  • Internet fix – 50% reducere la abonament timp de 6 luni
  • Televiziune – 50% reducere la abonament timp de 6 luni

Voi ce parere aveti despre ofertele Telekom?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.