Bate palma? – sezonul 2 – incepe la Pro TV

Postul de televiziune Pro TV anunta ca incepand din 28 august, emisiunea Ce spun romanii va fi inlocuita cu o alta emisiune de tip concurs si anume Batem palma?. Emisiunea concurs Batem palma? se afla la al 2-lea sezon. Primul sezon a fost difuzat de Pro TV in decembrie anul trecut si a intrat pe post tot in locul emisiunii Ce spun romanii.

Batem palma? este prezentata de Cosmin Selesi, cel care are rolul de intermediar intre banca si concurent. Modul de desfasurare a emisiunii Batem palma? este foarte simplu: fiecare concurent are in fata o cutie sigilata cu un numar. Calculatorul selecteaza un nume de concurent iar acesta vine in fata lui Cosmin Selesi cu cutia sa. Concurentul selecteaza cate trei cutii in care el crede ca se afla cele mai mici sume de bani.

Dupa fiecare trei alegeri pe care concurentul le face, banca il suna pe Cosmin Selesi si ii face o oferta concurentului, oferta bancii difera in functie de cate cutii raman nedescoperite si de ce fel de sume mai sunt pe panou, mari sau mici. La fiecare oferta pe care banca o face, concurentul are un timp limitat de gandire in care poate accepta sau nu oferta bancii. La final, concurentul poate accepta oferta bancii sau poate ramane cu cutia sa.

Bate palma? – sezonul 2 – incepe la Pro TV

In primul sezon s-au castigat premii in bani in valoare de 550.000 de lei. Consmin Selesi promite ca editiile din sezonul 2 al emisiunii Batem palma? vor fi editii palpitante. Avocata Eugenia Bobe este cea care sigileaza cutiile cu premii, se poate spune ca ea este singura persoana care stie numarul cutiilor in care sunt scrise cele mai mari sume de bani.

Emisiunea Batem palma? – sezonul 2 va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 18, pe Pro TV si pe aplicatia Voyo. Prezentatorul Cosmin Selesi are o experienta vasta in televiziune, foarte multi ani a prezentat alaturi de Alina Puscas emisiunea Te cunosc de undeva! la Antena 1.

Batem palma? – sezonul 2 este prima emisiune pe care postul Pro TV o anunta oficial (cu data si ora) pentru grila de toamna a postului.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU