Vodafone (UPC) lanseaza noua extraoptiune 4k
Vodafone a codat posturile 4k lansand in acelasi timp noua extraoptiune, astfel incat abonatii care doresc sa receptioneze in continuare aceste programe trebuie sa activeze extraoptiunea 4k si sa obtina un smart cam.

Extraoptiunea Vodafone 4k ofera urmatoarele programe: Look 4k, Eurosport 4k si Insight TV 4k, pretul fiind de 2 euro pe luna. Cele 3 posturi au fost libere pentru vizionare abonatilor Vodafone (UPC) pana pe 12 iulie 2020. Asadar, daca va intrebati de ce nu mai functioneaza posturile Eurosport 4k, Look 4k si Insight TV, motivul este explicat in acest articol, inclusiv solutia prin care putem avea din nou acces la aceste programe.

Abonatii Vodafone care activeaza extraoptiunea 4k in perioada 14 iulie – 15 august 2020 vor beneficia de reducere 50% la aceasta extraoptiune, platind doar 1 euro pe luna. Oferta nu este disponibila inca pe site-ul Vodafone insa a fost confirmata de la relatii cu clientii Vodafone.

Activare extraoptiune Vodafone 4k
Activarea acestei noi extraoptiuni se poate face prin una din urmatoarele modalitati:

 • online pe site-ul Vodafone – logandu-ne pe contul MyVodafone Fix&TV sau din aplicatia de mobil;
 • apel la relatii cu clientii Vodafone servicii fixe la numarul 0311001001 (program L-V 10:00 – 20:00);
 • prezenta intr-un showroom Vodafone;

Conditii pentru functionarea posturilor 4k in reteaua Vodafone
Pentru a avea acces la posturile din extraoptiunea Vodafone 4k, trebuie sa indeplinim urmatoarele conditii:

 • sa avem un televizor 4k;
 • sa detinem o cartela CI+ Vodafone;
 • sa activam extraoptiunea Vodafone 4k;

Look 4k a fost introdus in grila de programe Vodafone pe 18 iunie 2020, urmand sa inceapa emisia in cursul zilei urmatoare. Pe Look 4k putem viziona competitii precum Liga Campionilor, Liga Europa, Bundesliga, La Liga sau Formula 1 in format ultraHD. Look 4k este disponibil in grila digitala Vodafone pe pozitia 168.

Eurosport 4k a intrat in grila Vodafone la mijlocul lunii ianuarie 2020 si ofera diverse competitii sportive live. Acest program este disponibil in grila pe pozitia 200.

Vodafone (UPC) lanseaza noua extraoptiune 4k

Insight TV poate fi receptionat de abonatii Vodafone (UPC) din luna aprilie 2020 si este disponibil pe pozitia 163. Pe Insight TV putem viziona povesti si aventuri despre lifestyle, divertisment sau competitii sportive, toate in format ultraHD. Acestea sunt cateva emisiuni disponibile pe Insight 4k: Epic Explorer, Sandboarding in the Dragon Hill, Thru 1&2 sau Taming Jaws.

Reamintim ca Digi (RCS & RDS) ofera de asemenea extraoptiunea 4k la pretul de 5 lei pe luna prin care abonatii pot receptiona Eurosport 4k si Digi 4k.

Voi ce parere aveti despre noua extraoptiune Vodafone 4k? Ati fi dispusi sa platiti 1 sau 2 euro pentru aceste programe ultraHD? Lasati un comentariu mai jos.

Update: Extraoptiunea apare acum si pe site-ul Vodafone;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

 1. 1 euro valabil pana cand 6 luni 12 definitiv? nu scrie niciunde oricum sunt numai 2 posturi 4k look e vrajeala e un fhd upscalat sonor mono se aude din butoi

  • Daca activam pana pe 15 august pretul este 1 euro pe luna, rezonabil din punctul meu de vedere. Digi ofera tot la aproximativ un euro pe luna Digi 4k si Eurosport 4k.
   2 euro este destul de mult pentru 3 posturi 4k, poate vor mai introduce si altele.