Metropola TV a primit licenta nationala
CNA a aprobat astazi, 7 ianuarie, solicitarea venita din partea Publivol Creativ SA pentru modificarea zonei de difuzare si a structurii de programe a postului Metropola TV.

Pana in prezent, licenta Metropola TV era regionala (pentru Bucuresti si Ilfov) insa de astazi televiziunea poate intra la nivel national in grila operatorilor de televiziune. Cel mai probabil vom vedea acest program si in lista must carry a anului acesta, urmand sa fie preluat de operatori la nivel national.

Conform solicitarii facute catre CNA, difuzarea va fi asigurata de RCS – RDS, Telekom, Orange, Vodafone, NextGen si iNES.

Reprezentantul Metropola TV, Edward Pastia, a mentionat ca in urma ultimei sedinte CNA, a fost modificata grila de programe si au fost impartite programele pentru a fi in proportii egale, tinandu-se cont de toate opiniile membrilor CNA. De asemenea, s-a mentionat ca se doreste aducerea continului de valoare prin emisiuni educative.

In ceea ce priveste audienta, Metropola TV se situeaza in jurul ratingului 0.3%, fiind masurati de la 1 decembrie 2020.

Metropola TV a primit licenta nationala

Dorina Rusu, membra CNA a mentionat ca nu considera in regula ca o comunitate locala precum cea din Voluntari sa aiba o televiziune nationala, sa foloseasca banii comunitatii locale pentru scopuri care nu sunt in favoarea comunitatii locale.

Robert Gherghe, presedintele Consiliului de Administratie FC Voluntari, a declarat ca din punct de vedere al continutului si al planului de management, se pot atinge tintele necesare pentru o televiziune nationala. De asemenea, a fost mentionat ca televiziunea este una generalista, nu una politica.

Solicitarea a fost aprobata cu 7 voturi pentru si 1 vot impotriva.
Cristina Ancuta Pocora s-a abtinut de la acest vot.

Radu Herjeu, membru CNA, a mentionat ca votul de astazi este dat pe promisiuni si pe incredere iar viitoarea majoritate CNA va sta cu ochii pe Metropola TV pentru a vedea daca sunt respectate aceste promisiuni.

Metropola TV este detinut de Primaria Voluntari, condusa de primarul Florentin Pandele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  1. Pe satelit la digi n a intrat nici aleph,si nici asta nu va intra,pe satelit e gigi,pe cablu digi,Oricum nu va mai aparea vreo televiziune generalista cu audienta mare in Romania