Cha-Cha-Cha la malul marii si Numele meu – Netflix
In acest material va vom recomanda seriale si documentare coreene disponibile pe platforma de streaming Netflix, disponibile in octombrie.

Cha-Cha-Cha la malul marii – Hometown Cha Cha Cha / Gaetmaeul Chachacha (2021) disponibil pe Netflix de maine, 9 octombrie. Yoon Hye Jin (Shin Min-a, joaca si in alte seriale disponibile pe Netflix, printre aceste seriale vom aminti: Oh My Venus, Tomorrow With You si altele), lucreaza ca dentist si se muta in satul Gongjin unde isi deschide un cabinet dentar, urmand sa il intalneasca pe Hong Du Sik (Kim Seon-Ho, acesta mai joaca in serialul Start UP care este disponibil pe Netflix).

Hong este aratos, destept si saritor, el ajuta pe toata lumea fara sa ezite. Hong nu are un serviciu iar Yoon se indragosteste de el. Hometown Cha Cha Cha a avu un mare succes in Coreea de Sud iar serialul a fost filmat in orasul Pohang. Serialul Hometown Cha Cha Cha are 1 sezon care cuprinde 16 episoade iar un episod are o durata de 1:10 minute.

In Coreea de Sud, serialul a fost lansat pe 28 august 2021.
Pe IMDb serialul a obtinut o nota foarte buna, 9 din aproximativ 1.900 de recenzii.
Reprezentantii serialului nu au anuntat daca va avea sezonul 2 sau daca va fi anulat.

Cha-Cha-Cha la malul marii si Numele meu – Netflix

My Name / Numele meu (2021) – din 15 octombrie pe Netflix. Numele meu este un serial coreean de actiune. Tatal lui Yoon Ji Woo (So-Hee Han mai joaca in serialul Nevertheless disponibil pe Netflix) moare subit. Yoon doreste sa razbune moartea tatalui ei si cu ajutorul lui Choi Mu-Jin (Hee Park), care este seful unei bande de droguri, Yoon intra in politie.

Yoon il va avea partener in politie pe detectivul Jeon Pil-Do (Ahn Bo-Hyun) care lucreaza in departamentul de investigatie a drogurilor in cadrul politiei. Yoon va trebui sa afle cine l-a omorat pe tatal sau si devine o cartita pentru Jin, dandu-i informatii din politie.
Serialul My Name are 1 sezon format din 8 episoade.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.