Warner TV – canal nou in Romania
Asa cum am mentionat anterior, astazi a fost lansat noul post Warner TV, acesta inlocuind televiziunea TNT. Mai jos va vom face cateva recomandari de filme a primei zile de emisie.

Warner TV - canal nou in Romania1
Captura de pe aplicatia Digi Online unde denumirea este in continuare TNT.

Iata cum arata programul primei zile.
De la ora 07:50 – 11:45 – maraton Printesa Razboinica.
11:45 Ocean’s Eleven / Banda celor 11 (1960). In noaptea de Craciun 11 prieteni au un plan sa sparga cel mai mare cazino din Las Vegas. Acestia au luptat si in al 2-lea Razboi Mondial. In acest film il vom vedea pe celebrul actor american Frank Sinatra (Danny Ocean). Filmul Banda celor 11 are o durata de 160 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Ora 14:25 A league of their own / Liga feminina de baseball (1992). Jimmy Dugan (Tom Hanks) este printre putinii barbati care nu au fost inrolati in armata pentru al 2-lea Razboi Mondial. Ramas acasa, Jimmy infiinteaza o echipa de baseball formata numai din femei. In acest film, alaturi de Tom Hanks, le vom vedea pe Madonna (Mae Mordabito) si Tea Leoni (Racine 1B). Filmul Liga feminina de baseball are o durata de 128 minute iar IMDb a obtinut nota 7,3.

Ora 17 – The Candidate / Candidatul ( 1972). Bill Meckay (Robert Redford) este un excelent avocat. Partidul Democrat din SUA ii propune lui Bill sa candideze pentru senat, el accepta cu conditia sa spuna ce gandeste el, nu sa i se scrie discursul. Partidul Democrat accepta aceasta conditie crezand ca Bill nu va castiga postul de senator. Filmul Candidatul are o durata de 109 minute iar pe IMDb a luat nota 7.

Ora 19:10 – European Vacation / Vacanta prin Europa (1985). O familie stranie formata din 4 membri (parinti si 2 copii) au castigat la un concurs o excursie prin Europa. In acest film ii vom vedea pe: Chevy Chase (Clark Wilhelm Griswold), Beverly D’Angelo (Ellen Griswold) Jason Lively (Rusty Griswold), Dana Hill (Audrey Griswold). Filmul Vacanta prin Europa are o durata de 95 minute iar pe IMDb a primit nota 6,2.

Warner TV – canal nou in Romania

Ora 21:10 – Hamburger Hill / Misiune sinucigasa (1987). Acest film prezinta cea mai sangeroasa zi desfasurata de o divizie a armatei americane in Vietnam. Ziua de 10 mai 1969 este considerata cea mai insangerata zi din cauza macelului petrecut in zona Dong Ap Bia din valea Ashau, Vietnam, aceasta zona a fost supranumita dealul Hamburger.
Filmul Misiune Sinucigasa are o durata de 112 minute, pe IMDB a obtinut nota 6,7.

Ora 23:25 – The Boondock Saints 2: All Saints Day / Razbunarea Gemenilor 2 (2009). Murphy MacManus (Norman Redus) si Connor McManus (Sean Patrick Flanery) sunt 2 gemeni care duc o viata linistita alaturi de tatal lor pana intr-o zi, cand cei 2 afla ca preotul lor a fost ucis de mafie. Cei 2 gemeni incep vanatoarea membrilor mafiei pentru a-si razbuna duhovnicul. Filmul Razbunarea gemenilor 2 are o durata de 117 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Acesta este programul primei zi de emisie a postului Warner TV in Romania.
Noul post Warner TV este disponibil in grilele de televiziune prin cablu si satelit ale celor mai mari operatori de televiziune din Romania dupa cum urmeaza:

  • Digi: cablu si satelit (Warner TV)
  • Vodafone: Warner TV HD
  • Telekom: cablu (Warner TV SD/HD), satelit (Warner TV)
  • Orange: cablu (Warner TV HD)
  • Focus Sat: Warner TV

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

  1. pacat de TNT imi amintesc cand a aparut cablu si la 21 aparea tnt cu filme clasice in loc la desene animate si doream sa dispara, acum aveau filme bune totusi…