WhatsApp va avea apelurile gratuite
Facebook a cumparat recent aplicatia WhatsApp pentru suma impresionanta de 19 miliarde de dolari. Conducerea retelei de socializare a incercat de mult timp sa concureze cu aplicatiile de acest gen, aparute noi pe piata si care atrag mai mult utilizatorii plictisiti de Facebook insa nu au reusit si au mers pe premiza „Daca nu ii poti invinge, alatura-li-te”. Astfel a ajuns WhatsApp in posesia Facebook.

Tranzactia a avut loc zilele trecute si a devenit cea mai mare suma tranzactionata in ultimi 14 ani in mediul online, detronant AOL si Time Warner din anul 2000.
Ce va modifica Facebook in celebra aplicatie de mesagerie?

Pana acum puteai doar sa trimiti gratuit mesaje de la un utilizator la altul, apelurile fiind taxate in mod normal de operatorii de telefonie mobila. Facebook promite ca apelurile voce si video vor fi gratuite si nu vor mai depinde de operatori necesitand doar o conexiune la internet.

De ce ar plati Facebook o suma atat de uriasa?

Celebra retea de socializare trebuie sa-si asigure viitorul. Informa anunta anul trecut ca mesajele standard vor fi detronate in curand de mediile de comunicare precum WhatsApp. De exemplu, in 2012 noile medii de comunicare au transmis circa 19 miliarde de mesaje instantanee pe zi in timp ce operatorii de telefonie abea au ajuns la suma maxima de 17.6 miliarde de sms-uri.

Ulterior Whatsapp a eliminat si avertismentul de plata si a introdus apeluri vocale gratuite cat si apeluri video. In 2017 Whatsapp ramane cea mai utilizata aplicatie de mesagerie online. Chiar daca a fost cumparata de facebook, whatsapp a reusit sa depasasca messengerul si se mentine in topul clasamentului parand ca nu are niciun fel de amenintare din partea concurentei.

WhatsApp va avea apelurile gratuite

Whatsapp primeste actualizari destul de des si la fiecare vine cu cate o functie noua. Chiar daca nu ofera ce ofera ceea ce ofera celelalte aplicatii, whatsapp a pastrat acelasi consum mic de resurse.

Vezi si Despre WhatsApp si ultimul sau update!

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU