Wimbledon la Eurosport 1 Eurosport 2 si Eurosport Player
Posturile de televiziune Eurosport 1 si Eurosport 2 vor transmite incepand din 28 iunie turneul de tenis Wimbledon. Acesta este al 3-lea turneu de Grand Slam din cele 4 turnee, celelalte trei fiind Australian Open, Roland Garros si US Open.

Wimbledon se va disputa in Londra si este singurul turneu in care jucatorii sunt obligati sa joace in echipament alb. Din pacate, jucatoarea noastra numarul 1 si castigatoarea acestui turneu din 2020, Simona Halep, nu va participa la acest turneu. Simona Halep nu va juca la Wimbledon din cauza unei accidentari. Este al 2-lea turneu de Grand Slam la care Simona Halep lipseste, lipsind si la la Roland Garros.

Romania va avea pe tabloul principal 6 jucatoare in proba feminina a turneului, si anume:
Sorana Carstea (nr. 45 WTA). Este la a 12-a participare la acest turneu, a ajuns de 3 ori in turul 3 la Wimblendon. Sorana Carstea o va intalni in primul tur pe Samantha Murray Saharan (locul 225 WTA).
Irina Camelia Begu ( locul 79 WTA) va intalni o jucatoare venita din calificari, Katie Volynets. Patricia Tig (locul 62 WTA) o va intalni in primul tur pe rusoaica Daria Kasatkina (locul 34 WTA).
Ana Bogdan (locul 92 WTA) va intalni o alta rusoaica, Anastasia Pavlyuchenkova (locul 19 WTA). Anastasia a jucat finala Roland Garros de anul acesta.
Mihaela Buzarnescu (locul 148 WTA) o va intalni pe Venus Williams  (locul 112 WTA). Chiar daca este in scadere de forma, Venus Wiliams este una dintre cele mai bune jucatoare din istoria tenisului mondial.
Monica Niculescu (locul 193 WTA), este singura jucatoare din Romania care s-a calificat pe tabloul principal jucand 3 meciuri de calificare. In 2015, Monica Niculescu a ajuns pana in turul 4 Wimbledon.

Wimbledon la Eurosport 1 Eurosport 2 si Eurosport Player

Din pacate, in intrecerea masculina tara noastra nu va avea niciun reprezentant pentru ca Marius Copil a pierdut in calificari. Singurul jucator roman care va juca la Wimbledon este Horia Tecau care va juca in proba de dublu.
In turneul de dublu feminin va fi prezenta si Raluca Olaru. Wimbledon se va desfasura in perioada 28 iunie – 11 iulie. Toate partidele de la turneul londonez vor putea fi urmarite pe platforma Eurosport Player, inclusiv pe posturile Eurosport 1 si Eurosport 2.

Turul Frantei la ciclism pe Eurosport
O alta competitie interesanta ce este transmisa de posturile Eurosport este Turul Frantei la ciclism, care este transmis de posturile Eurosport 1 si Eurosport 2 in perioada 26 iunie – 18 iulie.

Posturile Eurosport apartin companiei Discovery. Eurosport 1 si 2 sunt prezente in grilele operatorilor Digi, Vodafone si Orange insa lipsesc din grilele operatorilor de cablu si dth, Telekom si Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

    • Este bine totusi ca se dau meciurile romanilor. Macar in prima saptamana de Wimbledon cat stau in competitie. 🙂 Din pacate cariera Simonei se incheie urat cu aceasta accidentare.

  1. Tenis de la Wimbledon e doar pe Eurosport 2 România, Pe Eurosport 1 e ciclism, iar ciclismul pe pe toată perioada turneului, deci tenisul va fi exclusiv pe Eurosport 2 România nu și pe Eurosport 1!!!