Star Trek Beyond / Star Trek: Dincolo de Infinit – Film Now
In acest material vom detalia cele mai interesante filme difuzate in luna decembrie pe Film Now.

Split (2016) – 11 decembrie, ora 22. Kevin (James McAvoy) are mai multe personalitati pe care le-a aratat psihiatrului sau. O singura personalitate ramane nedescoperita, aceasta fiind cea mai rea. Kevin este nevoit sa rapeasca trei adolescente, printre care o fata cu simtul observatiei mai special, pe nume Casey (Anya Taylor-Joy). Atunci, in mintea lui Kevin se declansaza o lupta intre personalitatile lui multiple, lupta care va pune in pericol vietile celor 3 fete dar si a celor cu care Kevin intra in contact.
Filmul Split are durata de o ora si 57 de minute, pe IMDb a primit nota 7,3.

Bad Times at the El Royale / Vremuri grele la El Royale (2018) – 16 decembrie, ora 21:40. Actiunea filmului se petrece prin 1969, intr-un hotel cu o istorie bogata si cu un trecut glorios numit El Royale, acolo se intalnesc 6 suflete ratacite care au la dispozitie o singura noapte pentru a-si gasi mantuirea si a readuce stralucirea hotelului de alta data. Filmul Vremuri grele la El Royale are durata de doua ore si 21 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Breaking In / Lupta cu intrusii (2018) – 17 decembrie, ora 21:30. Shaun Russell (Gabrielle Union) primeste un telefon de la un avocat ca tatal ei a murit iar ea va trebui sa vina sa participe la citirea testamentului. Shaun pleaca alaturi de copiii sai in orasul defunctului. Cat timp vor sta in acel oras, vor locui in conacul decedatului care este o casa tehnologica foarte protejata.

Intr-o zi, in conac patrund 4 hoti cu scopul de a sparge seiful din casa. Acestia ii tin prizonieri pe copiii lui Shaun in casa securizata. Filmul Lupta cu intrusii are durata de o ora si 28 de minute, pe IMDb a primit nota 5,4.

Star Trek Beyond / Star Trek: Dincolo de Infinit – Film Now

Despicable me 3 / Sunt un mic ticalos 3 (2017) – 24 decembrie, de la ora 20. Minionii se intorc intr-o noua aventura. Ei spera ca Gru se va intoarce dupa ce a fost dat afara de noul sef. Insa, el nu se intoarce si doreste sa isi intalneasca fratele, plecand intr-o calatorie. Filmul sunt un mic ticalos 3 are durata de o ora si 29 de minute, pe IMDb a primit nota 6,2.

Star Trek Beyond / Star Trek: Dincolo de Infinit (2016) – 25 decembrie, ora 20. Dupa un atac surprinzator, nava Enterprise se prabuseste intr-o lume necunoscuta. Krall (Idris Elba) este un dictator si cel care a orchestrat atacul. El se incarca cu energie prin absorbirea sufletelor. Krall are nevoie de un artefact ce se gaseste pe nava Enterprise. Star Trek: Dincolo de infinit are durata de doua ore si 2 minute, pe IMDb a primit nota 7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.