Xiaomi Mijia Smart IP Camera 1080P este o camera ip ce se poate conecta la retea doar prin wifi, cu o rezolutie de 1080P. Are un design destul de placut si interesant iar functia ce-ti permite sa o rotesti camera la 360 de grade e foarte interesanta.

Iata cateva detalii despre Xiaomi Mijia Smart IP Camera 1080P.

1.Design

O camera ip trebuie sa fie utila si sa aiba o claritate destul de inalta a imaginii insa este important sa aiba si un aspect placut. Marea majoritate a acestor tipuri de camere se monteaza in interior, motiv pentru care nu ne dorim ca acestea sa ne incomodeze cu un design urat. Xiaomi Mijia Smart IP Camera 1080P este o camera ce are un design foarte placut. Se poate monta absolut oriunde in casa si nu sare in ochi. Aceasta este construita dintr-un plastic destul de calitativ, alb, ce are urmatoarele dimensiuni: 11.80 x 8.00 x 8.00 cm / 4.65 x 3.15 x 3.15 inch.

Xiaomi Mijia Smart IP Camera 1080P – Functii, rezolutie si aplicatie de mobil.

Aceasta camera are destul de multe functii insa vom vobi despre ele dupa ce vom analiza rezolutia si aplicatia de mobil.
Camera are o rezolutie de 1080P ce permite o rotatie la 360 de grade cu night vision.

Aplicatia de mobil se numeste Mi Home iar imperecherea cu camera se face destul de simplu. In aplicatie se regasesc destul de multe functii despre care vom vorbi mai jos. Aplicatia se misca destul de fluent si nu am intampinat probleme cu ea.
Xiaomi Mijia Smart IP Camera 1080P

Functii ale camerei ce se pot seta din aplicatie:

 • Se poate activa/dezactiva ledul de power;
 • Se poate seta un avertisment pentru consumul de date si limita accesul al video-uri atunci cand telefonul are o conexiune de date;
 • Se poate seta o perioada pentru hibernarea dispozitivului;
 • Eliminarea/adaugarea watermakului;
 • Activarea corectiei distorsiunilor provocate de miscarea lentilei;
 • Roatia imaginii. Aceasta functie este perfecta pentru dispozitivele ce sunt prinse in perete;
 • Vizualizare nocturna: Auto On/Off, Always on, Always off
 • Monitorizarea casei se poate face automat si trimiterea notificarilor atunci cand senzorul de miscare este activat, intr-o anumita perioada din zi;
 • Activarea/dezactivarea notificarilor atunci cand se primeste o alarma de miscare;
 • Spatiul de stocare se pate seta pe SD card sau pe NAS. O functie foarte utila, pentru a putea stoca imaginile pe mai multe zile.
 • Se pot seta functii custom. De exemplu, putem seta ca atunci cand senzorul de miscare este activat, camera sa scrie automat pe unitatea de stocare;
 • Dispozitivul se poate distribui, in cazul in care doriti sa oferiti acces mai multor persoane.
 • La setarile generale se poate seta parola, se poate actualiza firmware-ul etc
 • Camera mai permite o comunicare audio ce se activeaza din aplicatie, fiind perfect pentru monitorizarea copiilor;
 • Tot din aplicatie se poate seta ca Xiaomi Mijia Smart IP Camera 1080P sa monitorizeze intreg perimetrul, eliminand astfel unghiurile moarte;

Xiaomi Mijia Smart IP Camera 1080P – Continutul pachetului

Camera vine in pachet cu suportul de prindere in perete si suruburile aferente acestuia, cablu de alimentare si alimentator. Din pacate, alimentatorul meu este pentru UK si am nevoie de un adaptor pentru a-l putea folosi. Pe Gearbest se poate seta ca adaptorul sa fie compatibil cu EU.

In concluzie, Xiaomi Mijia Smart IP Camera 1080P este una dintre cele mai bune camere ip la ora actuala pe piata. Cu siguranta isi merita banii cu varf si indesat, mai ales ca se regaseste pe site-urile din China la preturi bune.

In cazul in care nu suntem interesati de camera IP Smart Xiaomi Mijia, cei de la Gearbest au reduceri la diverse electronice reduse pana la 50%: smartwatch-uri, bratari fitness, camere 4k, casti bluetooth si multe altele putem gasi AICI.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.