Haraziti – sezonul 2 Netflix

Haraziti (Destined with you – 2023) este una dintre cele mai noi serii coreene de drama (k-drama) iar Netflix a decis sa difuzeze cate un episod in fiecare miercuri si joi, spre deosebire de serii anterioare care erau adaugate cate un sezon intreg. Seria este produsa de C-JeS Entertainment, C-JeS Production si Production SLL.

Haraziti prezinta un avocat de succes care are tot ce isi doreste insa are asupra sa un blestem stravechi si se pare ca persoana care detine cheia eliberarii sale de sub blestem este un functionar public.

In urma unei intamplari, Lee Hong-jo investigheaza un templu misterios si da peste Jang Sin-yu. Cei doi apartin unor lumi diferite si au comportamente la fel de diferite. Insa, soarta ii aduce impreuna. Desi nimeni nu se asteapta ca acestia sa aiba destinele incrucisate, intre cei doi tineri se infiripa o romanta.

In serial putem vedea actorii Kim Ro Woon (The King’s Affection – 2021, Tomorrow – 2022), Lee Bong-ryun (Okja – 2017, Burning – 2018, Cha-Cha-Cha la malul marii – 2021), Jo Bo-ah (Tale of the Nine Tailed – 2020), Ha-Jun (The Roundup – 2022, On Your Wedding Day – 2018), Park Kyung-hye (Guardian: The Lonely and Great God – 2016) sau Lee Pil-mo (a avut si el un rol in The King’s Affection).

Haraziti – sezonul 2 Netflix

Haraziti a avut premiera pe Netflix pe 23 august iar in prezent sunt disponibile primele doua episoade, urmand ca urmatorul episod sa fie difuzat maine, 30 august. Primul sezon are 16 episoade astfel incat ultimul episod se va difuza pe 12 octombrie.

Seria coreeana Haraziti a obtinut pe IMDb nota 6.9 din 138 de recenzii si are indicele de popularitate IMDb 518. Pe Netflix ocupa locul 4 in topul serialelor vizionate in Romania, dupa miniseria documentara Depp vs. Heard (locul 3) si inainte de serialul americano-mexican Ales (locul 5).

Reprezentantii Netflix nu au confirmat inca reinnoirea sau anularea seriei insa, avand in vedere ca ultimul episod al sezonului se va difuza pe 12 octombrie, mai este timp pana a stabili cum stau audientele.

Voi ce parere aveti despre k-drama Haraziti?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII