Sisif – serie fantezie sud coreeana pe Netflix.
Serialul sud coreean de fantezie „Sisif” (cunoscut si sub denumirea „Sijipeuseu: The Myth”) va fi lansat joi, 15 aprilie 2021, pe Netflix.

Povestea serialului „Sisif” este despre un inginer pe nume Han Tae Sul care, in cautarea adevarului, investigheaza moartea misterioasa a fratelui sau mai mare Han Tae San dar si aparitia unei femei din viitor. Han Tae Sul (rol interpretat de actorul sud coreean Cho Seung Woo) este un tanar inginer cu capacitati intelectuale deosebite si CEO al companiei Quantum & Time. Datorita lui, compania a devenit una de talie mondiala.

Primul sezon al serialului sud coreean „Sisif” va fi lansat pe Netflix pe data de 15 aprilie 2021. Distributia serialului este alcatuita din actorii:
– Cho Seung-Woo: actorul interpreteaza rolul personajului Han Tae Sul, un inginer stralucit care investigheaza moartea suspecta a fratelui sau mai mare si venirea pe Pamant a unei femei din viitor;
– Park Shin-Hye: actrita interpreteaza rolul personajului Kang Seo Hae, femeia misterioasa care vine din viitor pentru a salva lumea si pe Han Tae Sul.
– Heo Joon-Seok: actorul joaca rolul lui Han Tae San, fratele mai mare al inginerului Han Tae Sul. Acesta ar fi murit in urma cu 10 ani insa descoperim pe parcursul serialului ca si-a inscenat moartea.
– Kim Byong-Chul, Sung Dong-il, Tae In-ho, Kim Jong-tae, Chae Jong-hyeop, Go Yoon, Jeon Kook- hwan, si altii.

Sisif – serie fantezie sud coreeana pe Netflix.
Serialul se incadreaza la genurile: fantezie, actiune si drama si poate fi vizionat de copiii in varsat de minim 13 ani. Netflix a publicat deja trailerul serialului dar il puteti viziona si in videoclipul de mai jos:

Pentru a nu rata lansarea primului sezon al acestui serial, va reamintim ca platforma Netflix are optiunea „Reaminteste-mi”. Dand click in acea fereasta Netflix va trimite o notificare in ziua lansarii serialului.

Lansarea primului sezon al serialului de tip fantezie „Sisif” va avea loc maine, pe data de 15 aprilie. Asteptam parerile dvs. in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.