Fetitele Powerpuff si Ben 10 – disponibile pe Netflix

Saptamana aceasta, platforma de streaming Netflix a introdus doua seriale de desene animate detinute de Cartoon Network.

Seria animata Fetitele Powerpuff (Powerpuff girls – 1998) spune povestea a trei fetite: Blossom, Bubbles si Buttercup care s-au nascut cu super puteri. Cele trei au varsta unor fetite de gradinita. Ele au fost create intr-un laborator. Pentru a le crea, profesorul Utonium a folosit urmatoarele ingrediente: zahar, condimente, ceva dulce si elementul X, acestga din urma le-a dat super puteri.

Blossom, Bubbles si Buttercup isi folosesc superputerile pentru a apara orasul Townsville si lumea intreaga de raufacatori cum ar fi maimuta Mojo Jojo, Fuzzy Lumpkins, Gasca Cangrena si altii.

Seria Fetitele Powerpuff este alcatuita din 6 sezoane cu un total de 80 de episoade, durata fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,3. In Romania, serialul a fost difuzat de Cartoon Network intre anii 1999-2005. In prima faza, pe Netflix sunt disponibile primele 2 sezoane.

Al doilea serial animat marca Cartoon Network ce a intrat pe Netflix se numeste Ben 10 (2005). Serialul animat spune povestea unui baiat pe nume Ben Tenyson care poarta la mana un ceas extraterestru. Cu acest ceas numit Omnitrix, Ben se poate transforma in diferite specii extraterestre cu superputeri. Ben a gasit ceasul Omnitrix in timp ce se afla cu bunicul sau Max si verisoara sa Gwen intr-o vacanta prin tara cu rulota.

Fetitele Powerpuff si Ben 10 – disponibile pe Netflix

Ben foloseste Omnitrixul in lupta sa cu creaturi extraterestre care vor sa distruga Pamantul. Serialul animat Ben 10 a fost difuzat in premiera pe Cartoon Network din 2005 pana in 2008. Este alcatuit din 4 sezoane si are in total 52 de episoade, durata fiecarui episod este de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,5. Pe Netflix sunt disponibile doar primele 3 sezoane.

Datorita succesului avut, cei de la Cartoon Network Studios au mai facut si alte seriale care au continuat povestea lui Ben Tennyson, cum ar fi serialele Ben 10: Si echipa extraterestra, Ben 10: Ultimate alien si Ben 10: Omniverse.

In luna iunie a acestui an, Warner Bros. Discovery a semnat un contract cu Netflix pentru a adauga productii marca HBO, Cartoon Network sau DC.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.