Yanxi Palatul Suspinelor revine la TVR 1
TVR 1 va redifuza serialul istoric chinezesc Yanxi, Palatul Suspinelor (Yan xi gong lüe / The story of Yanxi Palace – 2018).

Rezumat serial Yanxi, Palatul Suspinelor

Serialul Yanxi, Palatul Suspinelor este o serie istorica tip „costume drama” foarte apreciata inca de la momentul lansarii din 2018, a avut un impact atat de puternic incat Netflix a produs o miniserie dupa aceasta. Este considerata cea mai populara drama istorica a anului 2018.

Seria chinezeasca urmareste povestea lui Wei Yingluo, un personaj fictiv realizat dupa imparateasa Dinastiei Qing, Xiaoyichun, consoarta imparatului Qianlong si mama imparatului Jiaqing. Dupa moartea surorii sale mai mari, ea intra in Orasul Interzis pentru a investiga circumstantele suspicioase prin care aceasta a murit, afland in cele din urma ca sora ei a fost violata si ucisa.

In cadrul calatoriei sale, Wei Yingluo intra in gratiile imparatesei Fuca si incepe sa isi planuiasca razbunarea impotriva celor care i-au ucis sora.

Wei Yingluo este tipul de caracter de neoprit atunci cand isi propune ceva, un personaj care evolueaza continuu, invatand din esecuri si folosindu-le in favoarea sa. Desi este puternica, ea incepe sa isi controleze emotiile din ce in ce mai bine, pentru a nu-si dezvalui planurile.

Yanxi Palatul Suspinelor revine la TVR 1

Serialul Yanxi, Palatul Suspinelor va fi difuzat de TVR 1 din 7 septembrie, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri, de la ora 13:00. Serialul chinezesc va inlocui sitcom-ul Dragul de Raymond, difuzat in prezent de luni pana vineri, de la ora 12:30, al carui ultim episod va fi difuzat pe 6 septembrie.

TVR 1 a mai difuzat aceasta productie atat in 2019 cat si in 2020 insa pe tronsonul pe care difuzeaza de obicei seriale coreene.

Yanxi, Palatul Suspinelor are 70 de episoade iar pe IMDB a obtinut nota 8.2 din 918 recenzii.
In serial vom vedea actorii Jinyan Wu (Beauty Hao Lan – 2019), Yuan Nie (The Flowers of War – 2011), Enshang Liu (a jucat alaturi de Jinyan Wu in Beauty Hao Lan), Charmaine Sheh (Winter begonia – 2020), Anna Fang (The Four – 2012), Zixin Jiang si altii.

In 2019, Netflix a produs miniseria Yanxi Palace: Princess Adventures cu Herun Wang, Yizhe Wang si Wang Yuwei, productie ce a obtinut pe IMDB nota 5.8 din 237 de recenzii.

Update 06.06.2022: TVR 1 va redifuza serialul sud-coreean Yanxi, palatul suspinelor din 16 iunie 2022, de luni pana vineri, de la ora 17:50, urmand sa inlocuiasca un alt serial coreean, Dong Yi, Concubina regelui, care ajunge la final pe 15 iunie;

Update 12.03.2023: Yanxi, palatul suspinelor se va putea vedea din nou in Romania pe Kanal D2, din 3 aprilie, de la ora 15:00, de luni pana vineri;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. TVR 1 va redifuza serialul sud-coreean Yanxi, palatul suspinelor din 16 iunie 2022, de luni pana vineri, de la ora 17:50, urmand sa inlocuiasca un alt serial coreean, Dong Yi, Concubina regelui, care ajunge la final pe 15 iunie.