Sezoane noi seriale Juramantul / Hercai / Pretul fericirii
In acest articol vom mentiona cateva informatii despre cele mai cunoscute seriale turcesti difuzate in Romania si informatiile care exista pana in acest moment privind difuzarea noilor sezoane.

Juramantul (Yemin). Serialul este difuzat de Happy Channel, are audiente foarte bune in Turcia datorita celor 2 protagonisti, Ozge Yagiz si Gokberk Demirci (Reyhan si Emir). Cei doi eroi principali formeaza un cuplu atat in serial, cat si in viata reala. Emir a cerut-o in casatorie pe Reyhan iar nunta este programata in vara acestui an. La finalul sezonului 2 al serialului Juramantul, actrita principala, frumoasa Ozge, a ales sa iasa din serial, fiind inlocuita in sezonul 3 de o alta actrita. Aceasta inlocuire a dus la scaderea audinentelor insa cu toate acestea, producatorii vor realiza si sezonul 4. Nu avem informatii privind cand va putea fi vizionat sezonul 4 in Romania insa vom anunta cand va fi cazul.

Hercai. Acest serial este difuzat in acest moment de postul Kanal D. In Turcia, serialul Hercai a ajuns la sezonul 3 si se va termina la episodul 69, care va fi difuzat in tara natala pe 25 aprilie 2021.

Pretul fericirii (Yasak Elma) a fost difuzat in Romania de Kanal D iar in Turcia (tara de origine) este in plina desfasurare sezonul 4, sunt sanse ca din toamna sa continue cu sezonul 5. Serialul Pretul fericirii a facut tranzitia de la drama serioasa din primul sezon la o poveste complicata cu accente de comedie ce pare a se petrece in ulimele 2 sezoane. Multe rasturnari de situatie, personaje venite si plecate, unele au murit, eliminarea personajelor fiind uneori motivul unor scandaluri intre actori. Fanii si criticii serialului din Turcia considera ca motivul pentru care serialul este urmarit este trilogia si actiunea. Ender, Yildiz si Sahika au in serial roluri rivale, se urasc una pe cealalta, insa in realitate cele trei actrite sunt bune prietene.

Sezoane noi seriale Juramantul / Hercai / Pretul fericirii

Prizoniera destinului (Doğduğun Ev Kaderindir). Acest serial a fost difuzat la noi de Kanal D (primul sezon ), insa in tara natala este difuzat sezonul 2. Serialul are audiente foarte bune datorita relatiei dintre Demet Ozdemir (aflata la primul rol dramatic) si Ibrahim Celikkol. In sezonul 2, cele 2 personaje se transforma inexplicabil: el devine un tip foarte rau iar ea se transforma intr-o victima. In acest moment nu se stie daca serialul Prizoniera destinului va avea si un al treilea sezon.

Ma numesc Zuleyha (Bir Zamanlar Çukurova). Filmariile acestui serial au fost oprite pentru ca actorul Furkan Palali a fost depistat cu noul virus. Cu toate ca in sezonul 3 acest serial a avut parte de multe schimbari, fanii inca il urmaresc in Turcia. Multi actori au plecat insa din cauza noilor actori insa scenaristii au tinut treaz interesul telespectatorilor. Sezonul 3 se va termina la episodul 100, iar din toamna producatorii promit si sezonul 4.

In Romania sunt 3 posturi TV care difuzeaza in mare parte seriale turcesti, acestea sunt: Kanal D, Happy Chanel si TDC Romania. Primul post care a difuzat seriale turcesti a fost Kanal D, detinut de Dogan Media iar primul serial turcesc difuzat de Kanal D a fost 1001 de nopti.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU