ZERO – serial italian pe Netflix
Netflix se pregateste de lansarea unei noi serii originale. Serialul „ZERO” este o productie italiana bazata pe romanul „Non ho mai avuto la mia eta” de Antonio Dikele Distefano.

Povestea serialului „ZERO” se concretizeaza in jurul personajului principal Omar/Zero interpretat de actorul Giuseppe Dave Seke. Zero este un tanar de culoare care poseda puteri speciale. El are capacitatea de a deveni invizibil. Atunci cand vrea sa paraseasca cartierul Barrio aflat in suburbia orasului Milano, Zero intalneste un grup de prieteni si se altura lor. Barrio devine un cartier in care personajul Omar nu isi mai doreste sa locuiasca, iar haosul se instaleaza pe strazile acestuia. Zero, impreuna cu gasca de prieteni, se hotarasc sa salveze cartierul si sa restabileasca ordinea si bunul mers al lucrurilor.

Distribuitia serialului este alcatuita din actorii: Giuseppe Dave Seke (Omar/Zero), Beatrice Granno (Anna), Richard Dylan Magon (Momo), Daniela Scattolin (Sara); Madior Fall (Inno); Alex Van Damme (Thierno); Virginia Diop (Awa) si multi altii. Fiind un serial italian, limba vorbita este italiana.

ZERO – serial italian pe Netflix
Serialul se incadreaza la genurile: actiune, comedie, drama si sci-fi si se adreseaza publicului cu varsta minima de 16 ani. Desi este un serial cu adolescenti are o limita de varsta ridicata datorita limbajului vulgar folosit.

Primul sezon al serialului original Netflix „ZERO” va fi lansat pe data de 21 aprilie 2021 si va avea 8 episoade. Data de lansare este aceeasi si la nivel global.

Netflix a publicat trailerul serialului pe platforma sa de filme si seriale, trailer pe care il puteti urmari si mai jos:

Netflix pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de a activa optiunea „reaminteste-mi”. Asadar, pentru a nu rata lansarea serialelor mult asteptate dati click pe aceasta optiune iar serialul/filmul va aparea in lista voastra atunci cand va deveni disponibil.

Primul sezon al serialului italian „ZERO” va fi disponibil spre vizionare miercuri, 21 aprilie. Pentru a fi la curent cu noutatile in materie  filme, seriale si emisiuni va invitam sa vizualizati rubrica dedicata acestora, denumita „seriale, emisiuni si filme„.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.