Fiica ambasadorului / Sefirin Kizi – Kanal D
Kanal D va difuza la inceputul lunii urmatoare un nou serial turcesc, desi initial anuntasera ca vor difuza serialul Melek, a fost publicat un nou articol (cel vechi a fost retras) care confirma difuzarea serialului Fiica ambasadorului (Sefirin Kizi / The Ambassador’s Daughter – 2019).

Rezumat serial Fiica ambasadorului
Sancar si Nare au fost indragostiti unul de celalalt inca de cand erau copii, stiind de mici ca erau destinati unul pentru celalalt, fiind nevoie doar sa astepte varsta legala pentru a se putea casatori. In noaptea nuntii, o revelatie a lui Nare va schimba vietile celor doi, le va pune dragostea pe pauza pana in noaptea unei alte nunti, ani mai tarziu.

In primul episod il vom vedea pe Sancar, fiul unui muncitor sarac, care se indragosteste inca de mic de Nare, fiica unui ambasador care ajung in Bodrum in vacanta. Cei doi copii se iubesc foarte mult si se lupta pentru iubirea lor, din cauza ca provin din clase sociale total diferite.

Intr-un final, Nare intentioneaza sa fuga cu Sancar insa dispare brusc. Unii spun ca a murit inecata in mare iar altii ca a fugit in Europa.

Protagonistii serialului sunt Engin Akyürek (Destin – 2006, Ginere de import – 2004) si Neslihan Atagül (Dragoste infinita – 2015, Poveste de familie – 2008).

Din distributia serialului fac parte si alti actori precum Erdal Küçükkömürcü, Konca Cilasun (La rascruce), Ilayda Ildir, Özlem Çakar Yalçinkaya, Dogukan Polat, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Cemre Öktem, Beren Gençalp, Sami Aksu si altii.

Fiica ambasadorului / Sefirin Kizi – Kanal D

In Turcia au fost difuzate doua sezoane intre 2019 – 2021 avand in total 52 de episoade. Ultimul episod a fost difuzat pe 11 mai 2021. Pe IMDB, serialul a obtinut nota 5.9 din aproximativ 2.000 de recenzii.

Kanal D va difuza serialul Fiica ambasadorului in premiera in Romania din 3 ianuarie 2022, de la ora 20:00. Serialul va fi difuzat de luni pana vineri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII