Mega Max Media s.r.o. va lansa Duck TV Plus – compania slovaca va lansa programul Duck TV Plus urmand a fi disponibil in Romania, Republica Ceha, Ungaria si Polonia conform comunicatului emis de 3Vision acum aproximativ o luna, compania care se ocupa de portofoliul Mega Max Media s.r.o.

Duck TV Plus va fi cel mai nou program lansat de Mega Max Media, destinat copiilor intre 2 si 5 ani. Duck TV Plus va avea productii create sub supravegherea psihologilor de copii (continut fara violenta, asemanator emisiunilor de pe Duck TV), productii destinate prescolarilor.

Vom putea viziona pe Duck TV Plus povesti animate si emisiuni educative pentru a ajuta copiii sa invete si sa se distreze in acelasi timp. Publicul tinta este reprezentat de copiii intre 2 si 5 ani, copiii care au crescut cu programul Duck TV (program al carei audiente o reprezinta copiii cu varsta intre 6 si 36 luni).

Duck TV Plus va difuza productii precum Planet Jumpers, Milo Dino, Mimo and Bobo, Sounds Around Us si altele. Duck TV ramane in continuare cel mai important canal detinut de Mega Max Media. Programul Duck TV Plus se va lansa pe 01 decembrie 2019 conform comunicatului 3Vision.

Duck TV (denumit anterior Bebe TV) a fost lansat in anul 2007 in Ungaria, Romania, Slovacia si Republica Ceha. Ulterior a fost difuzat si in alte tari precum Polonia, Bulgaria, Serbia, Croatia, Albania si altele. Din ianuarie 2011 canalul se numeste Duck TV.

Reamintim ca la finalul anului 2019 programul de desene animate Megamax se va inchide. Canalul detinut de AMC Networks International Central Europe va avea ultima zi de emisie pe 31 decembrie 2019. Desi programul Megamax nu are legatura cu Duck TV/Duck TV Plus sau cu firma Mega Max Media, este asteptata introducerea unui alt program in grilele operatorilor in luna ianuarie, in locul postului Megamax. Pentru anumiti operatori precum Digi, o varianta ar putea fi Jim Jam, canal care nu se afla in prezent in grila de programe RCS – RDS.

Voi ce parere aveti despre programul Duck TV Plus sau Duck TV?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

29 COMENTARII

  • Noi nu avem nicio legatura cu Duck TV. Daca aveti nemultumiri in acest sens puteti face o sesizare catre ei, insa toate posturile care nu sunt premium se sustin din reclame.

 1. Frumos ar fi ca pentru copii cu ocazia sarbatorilorde iarna sa bage toti operatorii de cablu, iptv si dth postul acesta si jim jam in grila lor. Poate ca pe satelit o sa fie mao greu ca sint niste tarife mari, da’ pe cablu si mai ales pe iptv pot intra lejer

  • Ionut in material nu scrie ca la telekom ar fi megamax. Duck tv este in grila Telekom iar acest material este despre duck tv Plus care se va lansa pe 1 decembrie.

    • Nu se va inchide Duck TV, asa cum este mentionat si in articol Duck TV Plus este destinat unei alte categorii de copii. Publicul tinta pentru Duck TV Plus este reprezentat de copiii intre 2 si 5 ani, copiii care au crescut cu programul Duck TV (program al carei audiente o reprezinta copiii cu varsta intre 6 si 36 luni).
     In plus, Duck TV este cel mai bun program al celor de la Mega Max, nu ar avea de ce sa-l inchida.