Pro 2 va difuza telenovela La vecina – Sara
Postul de televiziune Pro 2 va difuza telenovela produsa de Televisa, Sara (La vecina – 2015) va fi difuzata de Pro 2 din 23 ianuarie 2021, de la ora 19:00, in locul telenovelei Betty in New York.

La Vecina este o telenovela realizata de Televisa in 2015. In rolurile principale vor juca actorii Esmeralda Pimentel si Juan Diego Covarrubias.

Rezumat telenovela La vecina.
Sara (Esmeralda Pimentel) este concediata de la locul de munca de la un hotel si ca sa fie meniul complet, se desparte si de iubitul ei Eliseo „Cheo” (interpretat de actorul Javier Jattin). Concediata si fara partener, Sara hotaraste sa plece in orasul San Gaspar alaturi de unchii sai, Simon (Pierre Angelo) si Vicente (Alejandro Ibarra).

In provincia San Gaspar au loc furturi de combustibil, astfel directorul firmei Conatrol hotareste sa il trimita in San Gaspar pe inginerul Antonio Andrade (interpretat de Juan Diego Covarrubias), sa opreasca aceste furturi. Antonio isi amana nunta cu Isabel (Natalia Guerrero), fiica unui milionar. Sara si Antonio se intalnesc in acelasi tren si se simt atrasi unul fata de celalalt cu toate ca sunt 2 fire diferite. Pentru a ramane impreuna, cei 2 trec prin diverse intamplari.  Daca doriti sa vedeti evolutia relatiei dintre Antonio si Sara, nu ne ramane decat sa urmarim telenovela difuzata de Pro 2 din 23 ianuarie, de la ora 19:00.

Telenovela La Vecina este o comedie mexicana produsa de Lucero Suarez pentru Televisa. Aceasta telenovela are 176 de episoade. Pro 2 difuzeaza telenovele mexicane si seriale turcesti, dar si seriale indiene. Este un post care are ca tinta in principal publicul feminin.

Pro 2 va difuza telenovela La vecina – Sara

Iata cateva seriale difuzate de Pro 2: Pe taramul dorintei (Mexic, 2017), In ritmul vietii (Turcia, 2017), Dincolo de noi (India, 2015).
Pro 2 este detinut de grupul Media Pro, acestia au in portofoliu si posturile Pro TV, Pro Cinema, Pro Gold, Pro TV Moldova (pentru cei din Moldova), Pro X (post ce difuzeaza seriale dedicate publicului masculin), Pro TV International (difuzeaza programe preluate de pe Pro TV sau Pro 2; Pro tv International se adreseaza romanilor din diaspora).

Posturile Pro sunt disponibile in pachetele de baza ale operatorilor de cablu, DTH si IPTV din tara. In Romania exista 3 posturi ce difuzeaza in mare parte seriale si telenovele, acestea sunt: Pro 2, Happy Channel (detinut de Intact Media) si TDC (difuzeaza doar seriale si filme turcesti).

Update 07.06.2022: Telenovela Sara / La vecina va fi difuzata de Acasa Gold din 24 iunie 2022, de la ora 11:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII