24 Mix TV se lanseaza la NextGen si iNES
Televiziunea de teleshopping 24 Mix TV incepe emisia fiind introdusa in grilele de programe ale operatorilor NextGen si iNES. La NextGen se gaseste pe pozitia 168.

24 Mix TV este un post destinat promovarii vanzarii produselor de casa si gradina, IT&C si altele si este al doilea post cu profil teleshopping, dupa Top Shop TV. Vom vedea si emisiuni unde vom putea vedea descrierea unor produse si servicii adaptate fiecarui buzunar.

24 Mix TV se lanseaza la NextGen si iNES
Licenta 24 Mix TV este detinuta de Best Mix Media care are si alte posturi precum Party Mix 4k, Bucuresti TV, Valea Prahovei TV, Travel Mix si Best FM. Party Mix este un alt program detinut de Best Mix Media care a intrat imediat dupa lansare in grila NextGen.

Cand va intra 24 Mix TV in grila de programe Digi (RCS & RDS)?
Reprezentantii 24 Mix TV au mentionat ca televiziunea va intra in grila Digi, cel mai probabil, pe 1 martie 2021. Cel mai probabil, acest lucru a fost estimat in urma unei posibile intrari a postului 24 Mix TV in lista de programe must carry a anului 2021, care este de regula stabilita in primul sfert al anului.

24 Mix Teleshop are si site web, 24mix.ro unde putem gasi cateva informatii despre acest post dar si anunturi de vanzare din urmatoarele categorii: auto (aditivi), bucatarie (fete de masa, sorturi, etc.), dormitor (lenjerii, saltele, pilote) sau baie (prosoape).

Licenta a fost acordata pentru postul 24 Mix Teleshop pe 18 februarie, din informatiile initiale se presupunea ca postul sa inceapa emisia in urmatoarele doua luni insa lansarea a fost amanata pana in prezent.

In grila de programe NextGen si iNES sunt disponibile urmatoarele posturi detinute de Best Mix Media: Travel Mix SD/HD (4k la iNES), Party Mix SD/HD, 24 Mix TV, Bucuresti TV (HD la iNES) si Valea Prahovei TV (HD la iNES).

Voi ce parere aveti despre noua televiziune 24 Mix Teleshop?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

   • Probabil in afara sunt utile informatiile si sunt promovate produse la preturi decente, la noi in tara emisiunile teleshopping promoveaza de obicei produse la preturi nejustificate si sunt laudate excesiv. Nu sunt emisiuni impartiale ci doar incearca sa-si vanda produsele lor la niste preturi aberante.
    Ce-i drept, nu am urmarit inca 24 Mix TV insa m-as mira sa nu fie aceeasi situatie avand in vedere ca tot ei incearca sa vanda produsele promovate.

  • Daca este o intrebare, nu avem inca informatii in acest sens, reprezentantii 24 Mix TV au anuntat doar informatiile pe care le-am mentionat in articol.
   Vom anunta daca va fi cazul.

  • Pentru moment a intrat doar la Nextgen ( scopul este sa faca audienta necesara sa intre in must carry.) si la INES din cate am inteles de la ei se va prelua semnalul postului catre cablisti.