Acces Direct se va vedea atat pe Antena 1 cat si pe Antena Stars
In ultimele zile au aparut zvonuri privind eliminarea din grila postului Antena 1 a emisiunii Acces direct din ianuarie 2022, urmand ca emisiunea prezentata de Mirela Vaida sa se vada pe Antena Stars. Reprezentantii trustului Intact nu au oferit niciun comunicat legat de aceste zvonuri insa prezentatoarea Mirela Vaida a explicat in direct in cadrul editiei de pe 23 noiembrie ce se va intampla de fapt cu Acces Direct din ianuarie 2022, conform tvmania.ro.

Mirela Vaida a mentionat ca emisiunea Acces Direct se va vedea pe doua posturi simultan, Antena 1 si Antena Star. O alta modificare ce se va aplica din ianuarie 2022 este aceea ca emisiunea Acces Direct va fi prelungita cu o ora. Prezentatoarea a mai spus ca pentru a prelungi emisiunea cu o ora este nevoie de pregatiri, de o echipa si alte lucruri, fiind demarate deja actiunile necesare.

Emisiunea Acces Direct este prezenta in grila postului Antena 1 de 14 ani. Prima editie a intrat in grila postului in 2008 iar Mirela Vaida este la carma emisiunii din 2018 pana in prezent. Acces Direct a mai fost moderata de Simona Gherghe, Madalin Ionescu si Cristina Cioran.

De-a lungul timpului, emisiunea Acces Direct a atras numeroase critici din cauza modului de prezentare a diferitelor subiecte ce sunt difuzate in cadrul emisiunii. CNA a sanctionat si a amendat in trecut reprezentantii postului din cauza sesizarilor facute de telespectatori sau din cauza unor sesizari facute de oameni despre care se discuta in emisiune.

In ultimii 3 ani, Acces Direct a primit din partea CNA 18 amenzi si 4 somatii publice. Suma totala a amenzilor din ultimi 3 ani este de 460.000 de lei. Cea mai mare amenda primita de Acces Direct a fost de 100.000 lei din cauza subiectului Vulpita.

Acces Direct se va vedea atat pe Antena 1 cat si pe Antena Stars

Mirela Vaida s-a nascut in 1982 in orasul Targu Frumos din Judetul Iasi. A absolvit facultatea de drept din Bucuresti cu media 9,35. Mirela Vaida a cochetat cu muzica, ea fiind solista trupei etno Ho-Ra.

In 2004, Mirela Vaida a prezentat o emisiune de folclor alaturi de Cosmin Selesi la postul Favorit TV. Inainte de a prezenta emisiunea Acces Direct, Mirela Vaida a prezentat la Antena 1 Mireasa pentru fiul meu. In 2009, Mirela Vaida s-a casatorit cu Alexandru Vaida, cu care are 3 copii.

Vom actualiza acest articol atunci cand aceasta emisiune se va vedea si pe Antena Stars.

Update 26.11.2021: Acces direct va fi mutata pe Antena 1 de la ora 16:30 la ora 16:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Din 10 ianuarie Acces Direct va fi difuzat pe Antena 1 (în intervalul 16:00-17:00) şi va continua pe Antena Stars (în intervalul 17:00-19:00). Acces Direct revine din 5 ianuarie la Antena 1.

    Sursa: program tv.net