Holly si Ivy / Un Craciun vindecator – filme Diva
Postul de televiziune Diva continua si in luna noiembrie sa difuzeze filme dedicate Craciunului. Vor fi difuzate filme in premiera aproape in fiecare zi. In acest articol va vom prezenta premierele saptamanii 2-7 noiembrie.

Cross Country Christmas / Calatorie de Craciun (2020) – 2 noiembrie ora 20. Linda Gordon (Rachel Leigh Cook) si Max Cooper (Greyston Holt) sunt nevoiti sa gaseasca un alt mijloc de transport sa ajunga in orasul lor natal pentru a sarbatori Craciunul cu familiile lor, dupa ce zborul a fost anulat din cauza unei furtuni de zapada. Linda si Max vor calatori cu masina unui spiridus, cu trenul si cu autobuzul pentru a ajunge la destinatie. Acestia sunt 2 fosti colegi de liceu si se pare ca lungul drum catre casa ii va apropia foarte mult.

Filmul Calatorie de Craciun este regizat de Chateryne Cryan si are o durata de 1h si 23 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,9.

The Christmas Bow / Un Craciun vindecator (2020) – 5 noiembrie, ora 20. Kate (Lucia Micarelli) este o violonista de succes care are un accident. Dupa acel accident, ea nu isi mai poate misca mainile cum trebuie. Kate va face fizioterapie iar doctorul care o ajuta este un vechi prieten ce a sustinut-o si la inceputul carierei de violonist. Actrita Lucia Micarelli chiar este violonista, studiind vioara de la 3 ani.

Filmul Un Craciun vindecator a fost regizat de Clare Niederpruem. Are durata de 1h 23 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Holly si Ivy / Un Craciun vindecator – filme Diva

Holly si Ivy (2020) – 7 noiembrie, ora 16. Melody, o fosta bibliotecara, are o vecina bolnava de cancer in faza terminala care are 2 fetite. Melody ii promite vecinei ca ii va adopta ea cele 2 fetite, Holly (Sadie Coleman) si Ivy (Piper Rubio), pentru a nu ajunge la orfelinat. Pentru a adopta cele 2 fetite, Melody trebuie sa isi renoveze casa. Filmul Holly si Ivy ne prezinta relatia dintre cele 2 fetite care dau si numele filmului si Melody.

Filmul Holly si Ivy a fost regizat de Erica Dunton si are o durata de 1h 25 minute. Oamenii sensibili care vor  privi acest film vor avea nevoie de batiste. Pe IMDb, filmul a obtinut nota 7.

Postul Diva difuzeaza un maraton de filme dedicate Craciunului inca de pe data de 24 octombrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.