365 de zile 2- vom vedea partea a doua?
365 de zile
a fost unul dintre cele mai vizionate filme de pe Netflix in anul 2020. Acesta s-a bucurat de atentia privitorilor fiind cel mai vizionat film al saptamanii in mai multe tari. Filmul este proiectat dupa romanul al carui nume il poarta(365 DNI), roman scris de Blanka Lipinska.

Filmul a fost lansat petru prima data in Polonia (fiind o productie poloneza), iar mai apoi a fost lansat pe platforma Netflix. In ciuda faptului ca nu este un film original Netflix acesta a fost in multe tari in top 10 pe platforma Netflix.

Multi fani ai filmului se intreaba daca va mai exista o continuare si cand va fi lansata. Ei bine, nu exista niciun zvon cum ca ar exista o a doua parte a acestui film. Probabil fanii filmului vor fi dezamagiti daca acesta nu va avea si partea a doua.

Bestsellerul dupa care a fost turnat filmul este primul volum din trilogia scrisa de autoare, iar daca ne ghidam dupa acest lucru, continuare filmului poate fi pusa in scena dupa cel de-al doilea volum. Cert este ca nu exista nicio informatie care sa infirme sau sa confirme faptul ca va urma sau nu cea de-a doua parte a filmului 365 de zile. 

365 de zile 2- vom vedea partea a doua?

Povestea filmului este despre Laura, o tanara care are o cariera de succes in domeniul vanzarilor si Massimo, un tanar italian care face parte dintr-o familie de mafioti din Sicilia si care dupa asasinarea tatalui sau ajunge sa preia conducerea afacerilor familiei. Laura impreuna cu iubitul ei si cu un grup de prieteni hotarasc sa isi petreaca vacanta in Sicilia, fara sa banuiasca vreo clipa ca va fi rapita de Massimo, cel mai periculos barbat de pe insula. Viata Laurei se schimba complet, iar in mai putin de 365 de zile aceasta ajunge sa se indragosteasca de cel care a rapit-o. Puteti revedea trailerul filmului accesand pagina lui dedicata de pe Netflix.

Asteptam parerile dvs. in ceea ce priveste filmul dar si raspunsul la intrebarea: Va doriti sa vizionati partea a doua a filmului 365 DNI?

Update 16.05.2021: Au inceput filmarile pentru filmul 365 de zile 2 (partea a doua), cel mai probabil va fi lansat in 2022; Netflix va difuza de asemenea 365 de zile 3 (partea a treia);

Update 24.09.2021: Desi inca nu exista o data estimativa a lansarii filmului 365 de zile 2, cel mai probabil vom vedea a doua parte undeva la mijlocul lui 2022;

Update 10.04.2022: Partea a doua a filmului 365 de zile se numeste 365 de zile: Acea zi (365 days: This day) si va fi disponibila pe Netflix din 27 aprilie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

33 COMENTARII

  1. Normal ca as vrea sa vad și partea a doua și a treia. Defapt dacă se făcea un mini serial după toate 3 volumele… era super. Părerea mea