Aventuri sub clar de luna – Warner TV
In acest material vom detalia cateva filme interesante ce vor fi difuzate in luna aprilie pe Warner TV.

Moonrise Kingdom / Aventuri sub clar de luna (2012) – 2 aprilie, de la ora 19:15. Acest film spune povestea de dragoste dintre doi tineri din anul 1960 care se cunosc la liceu si isi trimit biletele de dragoste scrise cu creioane colorate. Cei doi tineri sunt intr-o tabara de cercetasi din orasul New England.

Tinerii indragostiti hotarasc sa fuga impreuna iar cand cei din tabara isi dau seama ca cei doi nu mai sunt acolo, seriful Sharp (Bruce Willis) organizeaza grupuri de cautare.
Filmul Aventuri sub clar de luna are durata de o ora si 34 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,8.

Bruno (2009) – sambata, 2 aprilie, de la ora 21. Filmul Bruno spune poveste unui reporter de fashion gay care isi propune sa devina cel mai cunoscut austriac. Bruno (Sacha Baron  Cohen) este realizatorul unei emisiuni de moda numita FUNKYZEYT. Toate bune si frumoase pentru Bruno pana cand afla ca emisiunea sa nu va mai fi difuzata pe tv. Trist si singur, el nu cedeaza si hotaraste sa se mute la Hollywood pentru a cunoaste celebritatea mondiala.

In lumea filmului, Bruno se va imprieteni cu vedete ca: Bono, Sting sau Snoop Dogg. Filmul Bruno este una dintre cele mai scandaloase comedii. Are durata de o ora si 21 de minute iar pe IMDb a primit nota 5,9.

Magic Mike / Mike Meseriasul (2012) – 5 aprilie, de la ora 21. Mike (Chaninng Tatum) este un om priceput la toate, ziua pune acoperisuri pe case, tuneaza masini sau construieste mobila in apartamentul sau. Cum se lasa seara, Mike este dansator (stripper) in clubul Xquisite. Dupa un timp, Mike il cunoaste pe Adam (Alex Pettyfer), un tanar de 19 ani foarte talentat la dans pe care Mike decide sa il ia sub aripa lui si sa il invete tehnicile dansului.

Aventuri sub clar de luna – Warner TV

In scurt timp, Adam isi face propriile fane in randul femeilor care viziteaza clubul. Prin intermediul lui Adam, Mike face cunostinta cu Brooke (Cody Horn), sora lui Adam, o fata atragatoare de care el se indragosteste insa din cauza stilului sau de viata, nu poate sa fie impreuna cu Brooke.
Filmul Mike Meseriasul are durata de o ora si 50 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Chaplin (1992) – 17 aprilie, ora 19:05. Filmul Chaplin cu Robert Downey Jr. este o comedie biografica si prezinta viata celui care l-a inventat pe micul vagabond. De la copilaria foarte saraca a lui Chaplin, pana in momentul in care este creat celebrul personaj al filmelor mute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.