365 de zile 4: va exista un nou film 365 zile pe Netflix?
A trecut aproape 1 an si jumatate de la lansarea ultimului film 365 de zile pe Netflix, Urmatoarele 365 de zile, insa pana in prezent reprezentantii Netflix nu au confirmat ca ar exista si al 4-lea film. Desi trilogia erotica 365 de zile a primit recenzii foarte slabe din partea criticilor, ceea ce rezulta si din notele primite pe IMDb, aceasta a devenit foarte populara in special in randul abonatilor de sex feminin.

Filmele au fost realizate dupa cartile scrise de Blanka Lipińska iar filmele existente acopera deja cartile care au fost lansate pana in prezent, astfel incat filmele ar putea ramane doar la stadiul de trilogie.

Pentru cei care nu vor sa isi piarda speranta in privinta unui nou film, e bine de stiut ca filmarile au inceput de obicei la scurt timp dupa lansarea fiecarui film. Nu avem informatii ca ar fi inceput filmarile pentru un nou film 365 de zile deci chiar daca ar exista planuri pentru 365 de zile 4, probabil ar trebui sa se astepte minim 1 an in acest sens.

De asemenea, intre unele filme a existat o perioada de timp de 2 ani, deci o perioada asemanatoare ar putea exista in cazul unui nou film, in cazul in care se va intampla.

In ceea ce priveste distributia filmului, nu ar putea exista un nou film 365 de zile fara nna-Maria Sieklucka si Michele Morrone care interpreteaza rolurile principale, deci daca vom avea a 4-a parte, cu siguranta vor fi implicati si cei doi.

In concluzie, la momentul publicarii acestui articol nu exista informatii ca ar exista planuri pentru un nou film 365 de zile insa chiar daca ar exista, probabil nu vor exista scene noi cu Laura si Massimo mai devreme de 2025.

Voi ce parere aveti despre filmele 365 de zile? Ati dori sa vedeti un nou film?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.