Glasul Inimii revine in Romania la Happy Channel
Unul dintre cele mai iubite seriale de drama in Romania va fi redifuzat la noi in tara insa de data aceasta pe Happy Channel si Antena Play. Glasul Inimii (When calls the heart – 2014) va fi difuzat in curand la TV de Happy Channel si in mediul online de Antena Play. Acest serial a mai fost difuzat de TVR 2 insa nu integral, de asemenea serialul nu a fost terminat, filmandu-se in continuare.

Rezumat serial Glasul Inimii

Serialul urmareste viata tinerei profesoare Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), care provine dintr-o familie instarita din Est, ea se muta dintr-un oras mare intr-un micut oras minier din West pentru a preda la scoala.

Pe masura ce incearca sa se adapteze la noua sa viata, ea intra in contact cu diverse persoane si isi face prieteni, inclusiv pe ofiterul Jack Thornton.
In primul episod este prezentat micul oras Coal Valley care este dat peste cap de un accident minier iar sub daramaturi este gasita o inscriptie personala.

Rolul principal este interpretat de Erin Krakow, care a mai avut roluri in Army Wives (2007), It Was Always You (2021) sau The Wedding Cottage (2023). In serial ii vom vedea si pe Martin Cummins (Riverdale – 2017, Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan – 1989), Pascale Hutton (Sanctuary – 2008), Jack Wagner (a avut roluri in telenovele americane longevive precum Dragoste si putere, General Hospital sau Santa Barbara), Kavan Smith (a interpretat rolul maiorului Evan Lorne in Stargate: Atlantis), Loretta Walsh si altii.

Glasul Inimii revine in Romania la Happy Channel

Glasul Inimii are 10 sezoane si 110 episoade, TVR nu a difuzat in trecut ultimele sezoane, ramane de vazut cate sezoane va difuza Happy Channel. Glasul Inimii va avea si sezonul 11, care va fi difuzat in tara de origine anul acesta. Pe IMDb serialul are o nota buna, 7.9 din peste 14.000 de recenzii si indicele de popularitate IMDb 484.

Reprezentantii Happy Channel nu au anuntat inca data de la care vor difuza serialul american insa cu siguranta va incepe luna aceasta. Vom anunta atunci cand vom avea informatii despre difuzare.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU