4G disponibil in reteaua Lycamobile
Lycamobile Romania ofera clientilor posibilitatea de a utiliza datele mobile in reteaua 4G. Pana acum cateva zile, utilizatorii Lycamobile putea utiliza datele mobile doar in retelele 2G si 3G insa acum este disponibila si reteaua 4G.

Pe site-ul oficial Lycamobile inca figureaza doar retelele 2G (viteza maxima download/upload 128 Kbps) si 3G (viteza maxima download 8 Mbps, viteza maxima upload 16 Mbps).

Activare 4G Lycamobile Romania
Pentru activarea retelei 4G nu este necesar sa facem nicio operatiune, urmand ca telefonul sa se conecteze automat la reteaua disponibila. Totusi, daca nu se conecteaza la aceasta retea, putem incerca sa cautam manual reteaua.

Momentan, reteaua 4G poate fi folosita doar pentru date mobile, nu si pentru voce (VoLTE), conform reprezentantilor Lycamobile.

Pachetele de date disponibile in reteaua Lycamobile Romania sunt:
Data XXS (2 euro)
-valabilitate o zi;
-200 MB trafic de date;
-roaming activ;
-activarea pachetului data xxs se poate face formand *139*10200# sau trimitand SMS cu textul 10200 la numarul 3535;

Data XS (2.5 euro)
-valabilitate 30 zile;
-300 MB trafic de date;
-roaming activ;
-activarea pachetului data xxs se poate face formand *139*10300# sau trimitand SMS cu textul 10300 la numarul 3535;

4G disponibil in reteaua Lycamobile
Lycamobile Romania este un operator virtual MVNO care opereaza in Romania din toamna anului 2014, folosind reteaua Telekom Romania. Putem opta pentru unul dintre urmatoarele pachete Lycamobile:

  • Romania MEGA
  • Romania ULTRA
  • Romania SUPER
  • Romania MINI
  • Data XXS
  • Data XS

Pachetul Romania MEGA este redus in prima luna 50% la 3.5 euro, oferta valabila exclusiv online. Lycamobile ofera in prezent anumite promotii precum apeluri gratuite catre Lycamobile Ucraina, Lycamobile Africa de Sud sau catre Lycamobile Macedonia, ofertele sunt disponibile pana maine, inclusiv, cu posibilitatea de prelungire.

Daca ati testat deja datele mobile pe reteaua 4G Lycamobile, ce parere aveti si ce viteza ati avut in urma unui test de viteza?
Ii multumim lui Costin Red pentru pont;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Mă bucur că v-am fost util! Încă ceva! Dacă mai sunt persoane care vor să-și activeze internetul,cu cartelă Lycamobile, să nu uite să activeze și roaming pentru date mobile. Eu,nu pot accesa internetul,cu lycamobile, dacă nu am roaming pentru date activat. Folosesc Samsung A20.