Fear the walking dead – sezonul 8 incepe la AMC
Postul de televiziune AMC anunta ca incepand din 15 mai va difuza sezonul 8 al serialului Fear the Walking Dead (2015-2023). Serialul va fi difuzat in fiecare zi de luni, de la ora 04:00 dimineata sau seara de la ora 22. Sezonul 8 va incepe de unde s-a terminat sezonul 7, adica din momentul in care Morgan (Lennie James) si Madison (Kim Dickens) au facut un plan pentru salvarea lui Mo de Padre, plan care nu a functionat.

Insula se afla acum sub stapanirea lui Padre iar moralul eroilor nu este unul ridicat. Acum, sperantele eroilor de a crea o lume mai buna sta in fiica lui Morgan Mo, insa Morgan si Madison vor fi nevoiti sa faca un nou plan de salvare.

Sezonul 8 al serialului Fear the Walking Dead are 6 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 44 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Iata ce alte filme a mai pregatit AMC pentru luna mai:

Entrapment / Capcana pentru hoti (1999) – 24 mai, ora 19:50. Un tablou semnat de Rembrandt este furat. Un agent de asigurari este trimis de asigurator sa gaseasca tabloul si sa il aduca inapoi. Numai ca dupa acelasi tablou este trimis si un hot experimentat mai in varsta. Intre agent si hot va incepe o cursa de-a soarecele si pisica pentru ca cei doi vor sa castige recompensa de 8 miliarde de dolari pentru cine aduce primul tabloul.
Capcana pentru hotii are durata de o ora si 53 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

National Security / Siguranta Nationala (2003) – 25 mai, ora 20:25. Earl (Martin Lawrence) si Hank (Steve Zahn) au fost respinsi de politie, unul a vrut sa intre in politie ca agent iar celalalt a fost dat afara. Cei doi ramasi fara slujba se angajeaza la o agentie de paza numita Siguranta Nationala. Earl si Hank vor descoperi o operatiune de contrabanda condusa de Nash (Eric Roberts).
Filmul are durata de o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.

Once Upon a Time in Mexic0 / A fost o data in Mexic – Desperado 2 (2003) – 27 mai, ora 22. El Mariachi (Antonio Banderas) va trebui sa opreasca o tentativa de lovitura de stat pusa la cale de Barillo (Willem Dafoe) impotriva presedintelui mexican.
A fost o data in Mexic – Desperado 2 are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Black Knight / Cavalerul Negru (2021) – 31 mai, ora 20:05. Jamal (Martin Lawrence) este paznic la un parc de distractii. Jamal se loveste puternic la cap incat se trezeste ca prin magie in Epoca Medievala unde va avea parte de o extraordinara aventura.
Cavalerul Negru are durata de o ora si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,9.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  • Eu am renuntat sa mai urmaresc The Walking Dead dupa primele sezoane, mi s-a parut ca devenea din ce in ce mai slab.
   Ceva mult mai bun care abordeaza un subiect similar este The Last of us (HBO Max) insa abia a fost difuzat primul sezon (sezonul 2 a fost deja confirmat).

    • Cu placere!
     De obicei evit sa incep seriale care nu sunt terminate insa The last of us a fost foarte laudat si am zis sa-i dau o sansa. Nu stiu daca isi merita nota de pe IMDb care este mare insa probabil este foarte apreciat si din cauza ca pastreaza firul narativ din jocuri.