60 de zile dupa gratii – sezonul 7 la Crime+Investigation
In acest material vom detalia cele mai interesante seriale documentare ce vor fi difuzate in luna decembrie pe postul de televiziune Crime+Investigation.

Filmat la tribunal – sezonul 4 – din 2 decembrie, de la ora 23, in fiecare vineri. Serialul documentar Filmat la tribunal prezinta cele mai interesante si emotionante momente filmate de camerele de supraveghere intr-o sala de judecata.

Vom vedea momente unice tensionate cu reactii inedite ale judecatorilor, confruntari directe izbucnite in timpul procesului sau tentative de evadare a acuzatilor. Filmat la tribunal este prezentat de Dan Abrams. Fiecare episod prezinta cate un caz si sunt incluse interviuri ale ambelor parti implicate si interviuri ale judecatorilor.

Fiecare poveste este completata cu imagini surprinse de pe camerele de luat vederi ale politistilor, dovezi digitale lasate in urma de inculpati. Sezonul 4 al seriei documentare Filmat la tribunal are 10 episoade, fiecare episod are durata medie de 30 de minute.

Justitie Americana – din 4 decembrie, ora 23, in fiecare duminica. Justitie Americana este prezentat de actorul Dennis Haysbert. Serialul prezinta pe larg sistemul judiciar american. Vom urmari cateva dintre cele mai zguduitoare cazuri de crime petrecute pe teritoriul Statelor Unite ale Americii de-a lungul timpului, cazuri care au tinut prima pagina a ziarelor.

Fiecare poveste prezentata in fiecare episod va arata modul in care sistemul judiciar functioneaza sau da rateuri. Cazurile de crima prezentate in acest serial documentar sunt completate cu interviuri ale polistilor, procurorilor si avocatilor care s-au ocupat de fiecare caz in parte. Justitie Americana are 6 episoade, fiecare episod are durata medie de 60 de minute.

60 de zile dupa gratii – sezonul 7 – continua in fiecare sambata seara, de la ora 23. Sapte voluntari se amesteca printre detinutii inchisorii Henry din Georgia, una dintre cele mai periculoase inchisori. Scopul acestui experiment este de a scoate la lumina problemele cu care se confrunta un detinut in penitenciarele americane.

Voluntarii vor petrece 60 de zile in inchisoare printre detinuti fara ca paznicii inchisorii sa stie ca acestia nu sunt de fapt detinuti. Vor reusi voluntarii sa supravietuiasca provocarilor  din inchisoare timp de 60 de zile cat tine experimentul? Sezonul 7 al serialului documentar 60 de zile dupa gratii are 10 episoade, fiecare episod are durata medie de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.