Saritura din spatiu – Cum a reusit Red Bull Stratos sa capteze interesul lumii – Eurosport
Postul de televiziune Eurosport va difuza in urmatoarea perioada doua documentare interesante. In acest material vom mentiona tot ce stim despre aceste doua documentare.

Saritura din spatiu – Cum a reusit Red Bull Stratos sa capteze interesul lumii. Acest documentar va fi difuzat de Eurosport pe 14 octombrie, de la ora 23:15. Prin difuzarea acestui documentar, Eurosport marcheaza 10 ani de cand s-a realizat cel mai spectaculos salt din afara atmosferei.

14 octombrie 2012 este ziua cand austriacul Felix Baumgartner a sarit catre Pamant de la cea mai mare altitudine, 38,97 de km, spargand bariera sunetului. Documentarul Saritura din spatiu – Cum a reusit Red Bull Stratos sa capteze atentia lumii arata cum s-au desfasurat toate pregatirile pentru acest salt uimitor. Telespectatorii vor afla de la cine a pornit aceasta idee, cum s-au facut pregatirile si care au fost sperantele de reusita.

Protagonistul marelui salt, Felix Baumagartner, a dat un interviu in care a povestit tot ce a simtit atunci cand a fost pregatit sa sara de la inaltimea de 38,97 km fata de Pamant. Felix a declarat ca era in capsula care il inalta la 39 de km altitudine, fara sa stie unde il va duce aceasta aventura. Protagonistul saltului a mai spus in interviu ca momentul cand a pasit in afara capsulei a fost uluitor, a privit in jur si a vazut cerul negru si curbura Pamantului stiind ca trebuie sa faca cel mai mare salt pe care nimeni nu il mai facuse la acea viteza.

Inainte sa sara din stratosfera, Felix a spus urmatoarele: „Uneori trebuie sa urci pentru a intelege cat de mic esti”. Documentarul Saritura din spatiu – Cum a reusit Red Bull Stratos sa capteze atentia intregi lumii este facut de Red Bull Media House in colaborare cu Warner Bros Discovery. Documentarul are durata de 48 de minute.

Un alt documentar interesant pe care Eurosport il va difuza, de data aceasta incepand cu 15 octombrie, ora 22, se numeste In al noualea cer / Seventh Heaven. acest documentar spune povestea carierei celui mai mare jucator de Snooker, Ronnie O’Sullivan. O’Sullivan a castigat Campionatul Mondial de Snooker de 7 ori. A debutat la acest turneu la varsta de 17 ani.

In acest documentar, Ronnie dezvaluie cele mai dificile si importante momente din cariera lui, despre cum s-a format ca jucator in momentul in care tatal sau murise, cum si-a petrecut timpul la dezintoxicare sau care a fost rolul pshiatrului Dr. Stevens Peters asupra jocului sau. Interviurile cu Ronnie din cadrul documentarului In al noualea cer sunt facute de jucatorul de snooker Alan McManus, cel care a castigat titlul de Campion al Marstersului  la Snooker in 1994.

In prima parte, Ronnie povesteste cum a realizat in 1997 cel mai rapid break de 147 de puncte si cum a realizat prima lovitura cu mana stanga din cariera sa in meciul cu Alain Robidoux pentru care a fost criticat. In a doua parte a documentarului, el revine in locul unde a castigat in acest an al 7-lea titlu de Campion Mondial de Snooker, este vorba de teatrul Crucible si povesteste cum a castigat al 5-lea titlu de campion mondial din 2013 impotriva lui Barry Hawkins dar si cum a pierdut acelasi titlu in 2014 in fata lui Mark Selby.

La finalul documentarului, Ronni evorbeste despre relatia cu copiii sai. Documentarul In al noualea cer va fi difuzat de posturile Eurosport dupa cum urmeaz :

  • Eurosport 1 pe 15 octombrie, de la ora 22, pe 16 octombrie, de la ora 04:00 si pe 17 octombrie, de la ora 04:00
  • Eurosport 2 pe 16 octombrie, de la ora 02:00 si ora 11:00.

Documentarul In al noualea cer este disponibil si pe Eurosport Play.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.