Vodafone (UPC) majoreaza pretul optiunii Panonia

Vodafone (UPC) majoreaza pretul optiunii Panonia cu 2 lei, pana astazi aceasta extraoptiune costa 5 lei pe luna, noul pret fiind 7 lei pentru optiunea cu programe maghiare.

Extraoptiunea Panonia costa acum 7 lei si contine 21 de programe maghiare: Film+, RTL Klub, RTL+, Muzsika TV, Erdely TV, Duna TV, M2, HIR TV, M4 Sport, M4 Sport HD, Duna World, RTL Gold, Cool TV, Sorozat+, RTL II, Minimax HU, ATV, M1, TV2 Ungaria, Slager, Paprika TV.

Majorarea se aplica clientilor noi. Pe langa Panonia, in oferta TV Vodafone (UPC) avem si urmatoarele optiuni suplimentare pe care le putem activa:
HBO
Posturile TV din pachetul HBO sunt: HBO, HBO HD, HBO2, HBO2 HD, HBO3, HBO3 HD;

Cinemax
Optiunea Cinemax contine posturile: Cinemax, Cinemax HD, Cinemax 2, Cinemax 2 HD;
Maxpack
Extraoptiunea Maxpack este alcatuita din optiunile HBO si Cinemax, adica avem posturile: HBO, HBO HD, HBO2, HBO2 HD, HBO3, HBO3 HD, Cinemax, Cinemax HD, Cinemax 2, Cinemax 2 HD;

Sport
Optiunea sport contine cateva dintre cele mai importante posturi de sport din Romania: Look Sport, Look Sport HD, Look Sport 2, Look Sport 2 HD, Look Sport 3, Look Sport 3 HD, LookPlus HD, Trace Sport Stars, Trace Sport Stars HD, Motorvision, Motorvision HD, FightBox, MyZen HD, Look Sport PPV1, Look Sport PPV2, Look Sport PPV3, Look Sport PPV4;

Passion
In extraoptiunea Passion avem urmatoarele canale pentru adulti: Hustler HD, Penthouse HD, Hustler TV, Private TV, Penthouse HD 1;

Posturile radio disponibile in grila Vodafone sunt: Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Radio ZU, Radio Maria, Radio Impuls;

Cum activam o extraoptiune Vodafone (UPC)?

Pentru activarea unei extraoptiuni trebuie sa trimitem SMS la numarul 1731. SMS-ul trebuie sa contina seria smart cardului si prescurtarea numelui optiunii: SPORT, MAX, HBO, PAS, CAN, CINE. Exemplu: 123456789 MAX.

Reamintim ca astazi a iesit din grila de programe Vodafone programul Nautical Channel. De maine, UPC devine Vodafone iar ultimele 2 modificari sunt negative pentru abonatii UPC.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

31 COMENTARII

    • OK fiecare abonat va constata pe factura schimbarea. Insa pe sait scrie 7 lei panonia si nu scrie pentru ce fel de abonati se aplica noul pret adica noi sau vechi. Si daca si cei de la call central au spus la fel cu ,ce scrie pe sait se presupune ca sunt 2 surse mai credibile, ca tine nu crezi? Zic fara suparare.

     • Păi da. O să constate abonații. Eu am verificat mai multe facturi la mai mulți prieteni și familie. Prețul a rămas la fel. 🙂

     • Acest material despre marirea pachetului Panonia a fost facut, dupa informatile scrise pe saitul Vodafone si ce au spus cei de la call central.

     • Tot așa a fost și cu prețul pachetului Sport. A fost 10 lei anul trecut și acum e 15 dar numai pentru abonații noi.

     • Nu sunt renegocieri. Așa a fost dintotdeauna. Prețul pachetelor extra s-au păstrat pentru abonații care le aveau deja. Se pot schimba însă preturile pachetelor complete care includ 3 sau 2 servicii dar atunci se trimit notificări abonaților care pot accepta majorarea sau pot renegocia contractul chiar dacă nu a expirat. Eu sunt abonatul lor de când au preluat firma locală în anii 90.
      Niciodată nu m-a afectat majorarea vreunui pachet extra. Prețul a rămas la fel ca și acum cu Panonia. Am nimerit și eu vreo 2 majorări pentru pachetul de servicii dar nu am acceptat și nu a fost o problemă. Cei mai mulți abonați însă nu știu că se poate și așa ceva. Contractul se poate renegocia oricând și chiar și cu o mărire de 2 lei se poate primi oricare pachet extra cu condiția să prelungești cu ei.

     • Multumesc pentru aceste info sunt foarte utile pentru abonati. Ai dreptate multi abonati nu stiu aceste chichite legate de contracte, ca se pot renegocia in orice moment . Insa ar fi trebuit sa se scrie pe sait sau sa se spuna in call central ca aceasta marire se aplica noilor abonati. Respect si multumesc inca o data.

    • Nu stiu exact de ce, cei de la Vodafone initial ziceau ca nu ar avea drepturi sa retransmita anumit continut pe teritoriul Romaniei insa in acelasi timp functiona in reteaua Digi. Dupa, au zis ca e de fapt o problema in curs de investigare.

  • Sunt 3 frecvențe noi pe digital deci probabil vom avea și canale noi. Poți scana manual 450, 458 și 466 Mhz, vezi dacă ai semnal pe astea. Momentan este în test doar Radio ZU fără denumire. A fost și DW English dar a ieșit acum câteva zile.

 1. Eu am pachetul familia sau baza cum este la ei.
  Eu am pachet digital:
  300 MB+tel fix+pachetul sport.
  Ce ll va scoate de acum pachetul sport și nu va mai fi ca acum.
  Eu dădeam până acum 60,98
  Și acum pe luna asta am de dat 59 lei.

   • De ce nu spuneti ca la 66 lei aveti 150 de posturi internet mult mai bun ca la alti. La Vodafon cat va costa un pachet de 150 de posturi? Ma refer ca abonat nou fara reduceri la retentii.

  • La o renegociere de contract puteti optine ( daca au concurenta in locatia dvs de ex digi) pachet familia 17 lei pachetul sport gratuit in primele 12 luni. Cam astea sunt ofertele in zonele cu ,concurenta.

   • De acord… sunt mai multe canale la digi. Si totusi cum da cel de mai sus pe cele 3 + pachetul sport doar 59 lei… nu e cam putin? Stiam ca e mult mai scump… o fi gresit userul suma scrisa?

    • Da 59 de lei penru ca este client vechi UPC sau mai bine zis Vodafone si pentru a le ramane clientii le da bonusuri de exemplu acelui user ia dat pachetul sport gratuit. Asa si digi unde are concurenta da pachetul baza la 19 lei pe luna timp de 2 ani iar internetul la 17 lei. Dar doar in zonele unde au concurenta chiar si la orase. Unde nu au concurenta ofera doar 4 luni 50% reducere la abonamente