Cele mai tari dispozitive lansate la CES 2014
In 2014 CES a fost din nou o oportunitate imensa pentru mari le companii sa-si laude creatiile si sa le promoveze. Desi in primele zile ale acestui eveniment anual dispozitivele noi nu si-au prea facut aparitia, in ultimele zile lucrurile s-au indreptat. Sa incepem cu inceputul.

Cum era normal, gadgeturile nu au lispit anul acesta insa numarul lor nu este unul mare. Unul dintre cele mai importante gadget-uri mi s-a parut a fi incarcatorul portabil, fara fire, pentru smartphone. Stim cu totii ca pentru smartphone-uri bateria este o reala problema. Ei bine, cu acest dispozitiv iti poti alimenta telefonul oriunde te-ai afla. Acest dispozitiv este reprezentat de doua cipuri, unul care se monteaza pe carcasa telefonului si celalalt pe incarcator iar impreuna  fac bacteria sa se incarce.

Tot la aceasta categorie se incadreaza si Thinium, un incarcator, tot portabil care se lipeste de carcasa inferioara a smartphone-ului sau iPhone-ului dumneavoastra.
Acest încărcător portabil mai poate fi folosit şi pentru încărcarea tabletei, iPad-ului sau de ce nu, a laptopului dumneavoastră. Tot la acest eveniment a fost lansat şi prima memorie flash (stick) pentru telefoane şi tablete. Creaţia are într-o parte mini USB pentru a putea fi conectat la tablete sau telefoaneşi pe cealaltă parte un USB normal, 3.0. Tot în lumea gadgeturile s-a încadrat şi dispozitivul care face camera foto de la telefonul tău mult mai performanţă. Acest dispozitiv este alcătuit din 3 lentile, ce se pot schimbă între ele iar calitatatea foto/video se schimbă instant.

Cele mai tari dispozitive lansate la CES 2014

Televizoare şi monitoare  Că în fiecare an televizioarele şi monitoarele şi-au făcut bine-simţită prezenţa. Televizorul care a atras atenţia este televizorul la care se pot uita două persoane diferite fără aîmpărţi imaginea în alte două sau mai multe părţi. Da, aţi auzit bine. Televizorul vine cu două perechi de ochelari, fiecare văzând câte un post tv diferit, ales de posesor. Probabilva gândiţi cum va fi sunetul dacă funcţionează două posturi tv simultan. Ei bine, pe ramele ochelarilor sunt montate căşti. Acum va puteţi bucură de meciul de fotbal fără a mai fideranjat de soţie, care doreşte să vizioneze un film. Tot din categoria TV fac parte televizorul cu o rezoluţie 4 K şi televizorul viu, care îşi modifică formele în funcţie de poziţia privitorului.

În plus se pare că LG vine cu mareputere din urmă şi ameninţă concurenţa. Acum la CES LG a lansat primul televizor 4K cu tocuhscreen.lg_tv_4k Mini PC  Un computer pentru jocuri este de cele mai multe ori grosolan. Ei bine, nu şi acest mini PC care poate fi introdus în buzunar şi cântăreşte sub 600 de grame. Mini-PC-ul vine instalat cu sistemul de operare dedicat jocurilor, Steam de la Valve dar se poate instala şi Windowsul cu uşurinţă pe el.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.