Abonare la Focus Sat

Deoarece am primit foarte des intrebarea „cum ma abonez la Focus Sat?” am decis sa descriem putin procedura prin care putem beneficia de serviciul de televiziune prin satelit (DTH) Focus Sat.

Pentru a beneficia de serviciile de televiziune prin satelit (DTH) Focus Sat avem doua variante in ceea ce priveste primirea echipamentelor:

-custodie: optand pentru a primi echipamentele in custodie, primim atat decodorul (receptorul) Focus Sat cat si kitul de antena in cazul in care solicitam pachetul Familia pe o perioada de minim o luna; in aceasta situatie este obligatoriu sa optam pentru serviciul de instalare al echipamentului;
-achizitie: daca dorim achizitionarea echipamentelor, putem cumpara receptorul Focus Sat la pretul de 200 RON iar kitul antenei la 79 RON (putem utiliza un kit de antena personal daca nu dorim sa-l achizitionam de la Focus Sat); in cazul achizitiei echipamentelor, serviciul de instalare al echipamentului nu este obligatoriu;

Abonare la Focus Sat

Tariful de activare costa in functie de varianta aleasa (custodie sau achizitie) dupa cum urmeaza:

-custodie: taxa de activare costa 40 de lei si avem acces la pachetul Familia si extraoptiunile Mozaic Plus, Cinema si Filmbox timp de o luna; instalarea echipamentului este gratuita; avand echipamentele in custodie trebuie sa fim de acord cu perioada contractuala de 24 luni;
-achizitie: achizitionand echipamentele Focus Sat, taxa de activare costa 73 lei si putem beneficia de pachetul Familia timp de 2 luni iar extraoptiunile Mozaic Plus, Cinema si Filmbox le vom avea disponibile o luna; in cazul in care optam pentru achizitia echipamentelor, instalarea costa 142.8 RON si include materialele necesare pentru cablarea pe o distanta de 15 metri;

Abonare la Focus Sat

Pachetele si extraoptiunile se pot activa pe o perioada de 1, 3, 6 sau 12 luni, unul din principalele avantaje oferite de catre reteaua Focus Sat fiind lipsa perioadei contractuale. Avand in vedere informatiile detaliate mai sus, abonarea in reteaua Focus Sat se poate face prin una din urmatoarele modalitati:

 • contactam una din echipele de instalare autorizate, partenere Focus Sat; gasim aici o harta cu echipele de instalare disponibile pentru fiecare judet; aceasta varianta ar trebui sa fie mai rapida decat urmatoarea;
 • comandam online pe site-ul Focus Sat serviciile dorite;

Asadar, abonarea in reteaua Focus Sat se poate face simplu, usor si nu suntem constransi de o perioada contractuala. Daca aveti nelamuriri despre contractarea serviciilor Focus Sat, lasati un comentariu.

Update 26.03.2019: Avand echipamentele in custodie trebuie sa respectam perioada minima contractuala de 24 luni; Ii multumim domnului Andu pentru atentionare;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

20 COMENTARII

 1. Buna ziua, pentru a prinde semnalul satelitului, este nevoie neaparat de receptor ( receiver) ,sau merge si cu smart-card-ul ( nu stiu daca m-am exprimat corect , cardul care intră în spatele tv-ului)? ( pentru șoferie)

 2. Buna saera .M-ar interesa un abonament la FOCUS SAT pentru 2 telivizoare un pachet cat mai variat nu, cel maxim cel de 56 roni .numarul meu de tel este 07******,is din sat Maxut com Deleni jud Iasi .As dori sa ma contactati si sa vad cum procedez sa ma pot activa .Va multumesc.

  • Buna seara,
   Noi nu reprezentam compania Focus Sat, doar oferim informatii. Pentru a va abona trebuie sa luati legatura cu unul din dealerii locali din judetul Iasi:

   ROBERT SIM S.R.L. – IASI – Telefon: 0232.270.398; 0766.625.478; 0744.812.981
   SAT PLUS S.R.L. – IASI – Telefon: 0232.210.707

  • Rectificare: avand echipamentele in custodie (nu in chirie), trebuie sa fim de acord cu perioada minima contractuala de 24 luni.
   Conform contractului:
   „Perioada minimă – 24 (douăzecișipatru) de luni de la data semnării contractului în cazul CLIENTULUI ce utilizează echipamentele FOCUS SAT în regim de custodie.
   3.2. CLIENTUL care utilizează echipamentele FOCUS SAT în regim de custodie, se obligă să mențină activ pachetul de programe Familia pe durata Perioadei minime”

 3. Atunci când iei în custodie, Focus te obliga sa reîncarci lunar, deci nu e o chestie alternativa, opțională. Varianta de a încarcă când vrei apare atunci când plătești instalare, kit de antena.

  • Ai discutat la Focus Sat si ti-au confirmat acest lucru? Intreb deoarece conform informatiilor de pe site-ul Focus Sat si din cate stiu, esti obligat doar sa incarci la inceput pe o luna fara sa renunti in acea luna, atat. Nu exista obligativitatea de a reincarca lunar.