NextGen scumpeste abonamentele cu 2.75 lei

NextGen scumpeste abonamentele cu 2.75 lei pentru abonatii care beneficiaza de cablu tv incepand cu ianuarie 2020 conform scrisorilor de informare trimise abonatilor NextGen in cursul lunei acesteia.

Motivul majorarii pretului abonamentelor in reteaua NextGen este justificat prin costurile generate de continutul TV oferit. Mai departe putem vedea continutul informarilor primite de abonatii NextGen:

„Draga abonat,
La NextGen beneficiezi de cea mai avantajoasa si variata grila de canale TV din piata, ce cuprinde: filme, documentare, stiri, muzica, sport, desene animate, divertisment, etc. la preturi competitive. Clientii serviciului de televiziune digitala au la dispozitie peste 160 de canale, dintre care 40 canale HD, ce includ o selectie variata de pachete tematice, iar prin intermediul canalelor Telekom Sport (Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3, Telekom Sport 4) esti mai aproape de cele mai importante competitii sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionate de fotbal, meciuri de handbal si rugby, NBA, Formula 1 si cele mai importante turnee de tenis.

Din cauza contextului economic din acest an, costurile generate de continutul TV pe care ti-l furnizam au crescut semnificativ. In pofida acestui lucru, NextGen a suportat si va suporta in continuare o parte din aceasta crestere, insa ne vedem nevoiti sa te informam ca, incepand cu luna ianuarie 2020, contractul tau se va modifica, iar tariful lunar pentru aceste servicii urmeaza sa se ajusteze cu +2.75 lei pe luna (TVA inclus).
Te asiguram ca tarifele serviciilor de care beneficiezi raman in continuare foarte atractive!
Ne straduim in continuu sa oferim servicii de calitate, la tarife competitive, lucru cu care te-am obisnuit – acest lucru a fost si va ramane o prioritate pentru noi.

In cazul in care nu esti de acord cu aceasta modificare, ai dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificari, fara plata niciunor penalitati sau despagubiri. Denuntarea unilaterala a contractului se poate face prin notificare scrisa cu confirmare de primire transmisa la adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42-44, BBTP, Cladirea A, Aripa A2, Sector 1, 013696.

NextGen scumpeste abonamentele cu 2.75 lei

Apreciem loialitatea ta si te asiguram ca vom gasi intotdeauna modalitati de a-ti oferi servicii de cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi, motiv pentru care depunem eforturi de a fi in continuare cel mai bun furnizor de telecomunicatii de pe piata locala, cu cea mai completa si accesibila oferta de servicii.

Pentru detalii despre ofertele NextGen sau orice alte informatii, ne poti contacta prin urmatoarele metode:

-Serviciul Relatii Clienti la numarul de telefon 03xx 564 400 (xx reprezinta prefixul local);
-cel mai apropiat magazin NextGen;
-e-mail la adresa suport @next-gen.ro.

Reamintim ca NextGen a aplicat ultima marire de preturi in luna martie 2019, abonamentul fiind majorat cu 4.25 lei atunci. Voi ce parere aveti despre majorarea preturilor in reteaua NextGen cu 2.75 lei pe luna din ianuarie 2020? Ii multumim lui Andrei Andreescu pentru contributia adusa acestui articol;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

  1. pentru aceste magarii,nu voi denunta nici unilateral,nici bilateral,nici trilateral…nu voi mai plati abonamentul pâna ce nu vor fi reintroduse canalele pentru care am semnat contractul,respectiv Eurosport,Discovery,BBC Earth si altele….

    • Daca nu veti plati abonamentul veti fi deconectat. Ati semnat un contract pe un nr minim de programe nu pentru eurosport sau altele. Daca va uitati prin contract veti vedea ca este scris asa: Firma Nextgen isi rezerva dreptul de a modifica grila de programe fara a instinta abonatul atata timp cat ii asigura nr minim de programe din pachetul ales.

  2. O magarie de zile mari si tactica obisnuita,te prind ca abonat cu o oferta buna dupa care iti maresc abonamentul.Daca semnez un contract pe 2 ani pentru o anumita suma, de ce o modifici fara acordul ambelor parti si semnatura abonatului ?!

  3. Abonamentele nu se majoreaza pentru toti abonatii ci doar pentru anumiti abonati, pe masura ce vom afla informatii suplimentare le vom actualiza in acest articol.