NextGen majoreaza pretul abonamentelor cu 4.25 lei

Compania NextGen va majora pretul abonamentelor pentru serviciile furnizate cu 4.25 lei pe luna incepand cu luna martie 2019. Abonatii NextGen vor fi informati avand posibilitatea sa rezilieze contractul in termen de maxim 30 de zile de la data primirii notificarii.

Prin factura aferenta lunii februarie abonatii NextGen vor fi informati despre marirea pretului cu 4.25 de lei pe luna pentru abonamentele serviciilor de telecomunicatii furnizate. NextGen este unul dintre operatorii care inca nu au marit preturile abonamentelor la finalul anului 2018/inceputul anului 2019 insa din luna martie vom avea majorari si la acest operator.

NextGen majoreaza pretul abonamentelor cu 4.25 lei
Notificarea privind majorarea pretului abonamentelor mentioneaza urmatoarele: „Dupa cum probabil ai remarcat, schimbarile economice din ultima perioada au condus la cresterea costurilor necesare furnizarii serviciilor, ca atare ne vedem nevoiti sa te informam ca, incepand cu luna martie 2019, contractul tau se va modifica, urmand ca tariful lunar pentru serviciile de care beneficiezi sa se ajusteze 4.25 lei tva inclus aceasta ajustare reflectand doar o parte din cresterea costurilor pe care le vom suporta in contextul economic actual.” 

„Ne straduim in continuu sa oferim servicii de calitate, la tarife competitive, lucru cu care te-am obisnuit – acest lucru a fost si va ramane o prioritate pentru noi!
In cazul in care nu esti de acord cu aceasta modificare, ai dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 30 de zile de la data primirii notificarii fara plata niciunor penalitati sau despagubiri. Denuntarea unilaterala a contractului se poate face prin scrisoare cu confirmare de primire transmisa la adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42.44, Cladirea A, Aripa A2, Sector 1
„.

NextGen majoreaza pretul abonamentelor cu 4.25 lei

Asadar, asa cum este mentionat si in articol, daca nu suntem de acord cu majorarea pretului abonamentului NextGen, putem solicita rezilierea contractului fara plata unor taxe suplimentare de reziliere chiar daca ne-am abonat recent si avem o perioada contractuala. NextGen este una dintre cele mai constante companii de telecomunicatii, acestia mentinand abonamentele si serviciile constante (nu ofera nici beneficii, oferte frecvent insa nici nu maresc abonamentele, nu modifica serviciile intr-un mod negativ).

Voi ce parere aveti despre majorarea pretului abonamentelor pentru serviciile furnizate NextGen la 4.25 lei pe luna?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. […] ca NextGen a aplicat ultima marire de preturi in luna martie 2019, abonamentul fiind majorat cu 4.25 lei atunci. Voi ce parere aveti despre majorarea preturilor in […]

  2. Daca ei fac modificari la contract poti sa renunti fara sa platesti penalizari, dar daca tu vrei sa-ti inchizi abonamentul inainte ca contractul sa se fi terminat trebuie sa platesti restul de luni pana la sfarsitul acestuia. Cat timp eu am incheiat un contract pe o anumita perioada cu ei si ei nu il respecta, eu am dreptul sa cer despagubiri in caz ca ei fac vreo modificare

    • Ideea este ca noi am fost de acord cu conditiile lor printr-un contract. Daca ei nu-l respecta, putem renunta la el, daca noi nu-l respectam, ei actioneaza in instanta. Nedrept dar aceasta este situatia, nu e vina lor ci e vina ANPC-ului ca le permit astfel de lucruri.