MediCOOL si grila de toamna Antena 1
In acest material va vom prezenta grila de toamna a postului Antena 1, acesta fiind al 2-lea post TV care anunta grila de toamna, primul fiind Kanal D Romania despre care am scris in detaliu acum cateva zile.

Razvan si Dani revin cu un nou sezon al emisiunii matinale, din 29 august. ‘Neata cu Razvan si Dani va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 8, iar duminica de la ora 10. Emisiunea matinala va continua in acelasi stil care i-a consacrat pe cei 2, adica distractie invitati si muzica de calitate.

Emisiunea Mireasa revine la Antena 1 cu sezonul 4 din 28 august, de la ora 13:45. Simona Gherghe va prezenta emisiunea iar prezentatoarea a declarat ca este nerabdatoare sa cunoasca noii concurenti ai emisiunii care doresc sa isi intalneasca marea iubire. Sezonul 4 va intra pe acelasi tronson orar, de luni pana vineri, de la ora 14 si sambata de la 13:45. Sezonul 3 a fost castigat de cuplul Liviu si Maria care au plecat acasa cu 40.000 de euro.

Hello Chef revine la Antena 1 din 29 august, de la ora 14. Roxana Blenche si nutritionistul Iuliana Dabija vor gati cele mai delicioase si sanatoase retete alaturi de invitatii lor. Printre invitatii sezonului 2 Hello Chef se numara:  Mirela Vaida, Alina Puscasu,  Nichole Cherry si altii. Hello Chef va fi difuzata in fiecare duminica.

MediCOOL si grila de toamna Antena 1

MediCOOL este o emisiune noua in grila postului Antena 1 care va incepe pe 29 august, de la ora 15. Emisiunea va fi prezentata de un medic chirurg, Mihail Pautov, si va dezbate diferite teme din domeniul sanatatii alaturi de invitatii emisiunii, care vor fi doctori din toate specialitatile. MedicCool va fi difuzata in fiecare duminica.

Din 6 septembrie va incepe un nou sezon al emisiunii Acces Direct. Emisiunea va incepe de la ora 16:30, de luni pana vineri. Mirela Vaida va dezbate subiecte sociale si din showbiz.

Tot din 6 septembrie va incepe emisiunea-concurs Pretul cel bun, urmand sa fie difuzata de luni pana vineri, de la ora 18. Emisiunea va fi prezentata de Liviu si Andrei.

Emisiunea X-Factor revine in grila postului Antena 1 din 6 septembrie, de la ora 20:30. Emisiunea va avea 2 editii, 6 si 10 septembrie, de la ora 20:30. X-Factor are acelasi juriu format din: Loredana, Stefan Banica Jr., Florin Ristei si Delia. X-Factor va fi prezentata de Razvan si Dani.

Emisiunea Asia Express revine la Antena 1 din 18 septembrie, de la ora 20. Asia Express va fi difuzata 5 zile pe saptamana, incepand cu 18, 19, 20, 21 si 22 septembrie, de la ora 20. Emisiunea va fi prezentata de Irina Fodor si Oase.

Sezonul 2 al serialului Adela, sezon numit Adevar si eliberare va fi difuzat in fiecare joi, de la ora 20:30.
Emisiunile iUmor, Insula Iubirii si Chefi la Cutite vor intra si ele in grila postului Antena 1 insa nu se stie data si luna cand vor intra in grila.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

 1. Asia Express, cu Irina Fodor și Oase
  MAREA PREMIERĂ pe 18,19,20 și 21 Septembrie 2021, la Antena 1 câte 4 zile pe săptămână.
  Sâmbătă și Duminică de la ora 20:00.
  Luni și Marți de la ora 20:30.

    • Eu am scris ce este in comunicat . Si acolo este trecuta si a 5-a zi. In comunicat este trecuta ora 20, acum m-am uitat . Daca nu ma crezi poti verifica si pe alte site-uri.

   • Asia Express Drumul Împăraților pe 18,19,20,21 și 22 Septembrie, la Antena 1.
    Duminica de la ora 20:00.
    De Luni până Miercuri, de la 20:30.
    iUmor – Sezonul XI va fi difuzat doar Sâmbătă, 11 Septembrie, la ora 20:00.