Reincarcare cartele Focus Sat prin cod PIN la SelfPay
Focus Sat pune la dispozitie clientilor sai o noua metoda de reincarcare a cartelelor Focus Sat prin statiile SelfPay, existand peste 5000 de statii in toata tara. Cu ajutorul acestor statii se poate incarca orice pachet Focus Sat repede si usor.

Iata cum incarca o cartela Focus Sat rapid si usor:
1. Daca nu stim unde este amplasata o statie SelfPay accesam saitul Selfpay.ro si selectam localizare. De obicei, aceste aparate sunt amplasate in centrele comerciale din Romania, Profi, Kaufland sau in agentiile bancare.
2. Dupa ce am aflat unde se afla aceste aparate, pe statia SelfPay selectam categoria Alte servicii, apasam butonul Focus Sat sau folosim butonul Cautare din ecranul principal – selectam Reincarcare Directa – introducem codul unic de pe spatele cardului de client Focus Sat – ulterior platim in siguranta.

Contul va fi Reincarcat automat cu pachetul dorit. Atentie! Statia de plata SelfPay nu elibereaza rest in numerar si nu accepta monede. Daca intampinam orice fel de problema cu statia SelfPay, cei de la Focus Sat ne sugereaza sa ii contactam telefonic la serviciul  suport clienti SelfPay la numarul de telefon 0215297101 sau pe adresa de email contact@selfpay.ro.

Focus Sat ofera mai multe variante de reincarcare a cartelelor:

  • Reincarcare online directa sau cu cod PIN;
  • Cartela / Voucher;
  • Reincarcare telefonica automata cu cod PIN;
  • Reincarcare telefonica asistata de un operator;
  • SMS cu valoare la numarul 1700;

Reincarcare cartele Focus Sat prin cod PIN la SelfPay
Focus Sat este unul dintre operatorii DTH din Romania achizitionat de compania M7 aceasta din urma fiind cumparata la randul ei de Canal+. Focus Sat are urmatoarele pachete si extraoptiuni:

-Pachetul de baza este pachetul  Familia (74 de posturi dintre care 5 in format HD, pretul pachetului este de 35 lei pe luna).

Extraoptiunile sunt urmatoarele:
-Mozaic Plus (33 de canale dintre care 10 in forma HD, pretul extraoptiunii este 12 lei pe luna);
-Activ (3 canale pentru adulti, pretul extraoptiunii este 11 lei pe luna);
-Filmbox (6 canale dintre care 1 in format HD, pretul extraoptiunii este 7 lei pe luna);
-Cinema (6 canale dintre care 1 in format HD, pretul extraoptiunii este 16 lei pe luna);
-Panonia (36 canale dintre care 3 in format HD, aceasta extraoptiune contine posturi maghiare, pretul extraoptiunii este 9 lei pe luna);
-Antena Play (9 canale disponibile online. Antena Play apartine trustului Intact, pretul este 5 lei pe luna);

Reincarcare cartele Focus Sat prin cod PIN la SelfPay

Focus Sat pune la dispozitia clientilor sai si posibilitatea de combinare a pachetelor, scopul fiind acela de a economisi bani. Aceste pachete combinate sunt:
-Total (115 canale dintre care 17 posturi in format HD, pretul acestui pachet este de 59 lei pe luna. Contine Familia, Mozaic Plus, Cinema si Activ);
-Complet (121 canale dintre care 17 posturi in format HD, pretul este 69 de lei pe luna. Acest pachet contine Familia, Mozaic Plus, Cinema, FilmBox si Activ);
-Familia + Panonia (113 canale dintre care 8 posturi HD, pretul este 42 de lei pe luna);
-Familia + FilmBox (80 canale dintre care 6 posturi in format HD, pretul pachetului este 40 de lei, acces gratuit la platforma FilmBox Live unde se pot viziona 7 canale live si 3 canale exclusive);

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII