Pret pachete noi Acces – Focus Sat
Focus Sat a anuntat printr-un comunicat remis catre media-max.ro lansarea noilor pachete pentru serviciul de televiziune prin satelit. Desi numele pachetelor sunt noi, preturile si beneficiile sunt asemanatoare pachetelor vechi.
Un aspect important este ca noile pachete vor oferi acces gratuit in aplicatia Focus Sat Online.

O noutate a noilor pachete Focus Sat Acces este ca se pot contracta atat cu abonament cat si fara abonament. Asadar, putem opta pentru un abonament sau putem reincarca de cate ori avem nevoie.
Acestea sunt noile pachete cu abonament (contractul se incheie pe 24 de luni), preturile si beneficiile oferite:

Acces (38 de lei pe luna)
-76 de canale TV dintre care 7 sunt in format HD
-1 receptor sau un modul CI+ in custodie
-instalarea este oferita gratuit in Romania de catre parteneri

Acces Plus (50 de lei pe luna insa exista o reducere de 50% oferita timp de 6 luni)
-111 de canale TV dintre care 16 sunt in format HD; 75 de posturi sunt online;
-1 receptor sau un modul CI+ in custodie
-instalarea este oferita gratuit in Romania de catre parteneri

Acces Max (71 de lei pe luna insa exista o reducere de 50% oferita timp de 6 luni)
-121 de canale TV dintre care 16 sunt in format HD;
-HBO GO, Filmbox Premium si Antena Play sunt incluse;
-Extraoptiunile Maxpack si Adult sunt oferite cu o reducere;
-1 receptor sau un modul CI+ in custodie;
-instalarea este oferita gratuit in Romania de catre parteneri;

Pret pachete noi Acces – Focus Sat

Acces Panonia (40 de lei pe luna insa exista o reducere de 50% oferita timp de 6 luni)
-76 de canale TV dintre care 7 sunt in format HD, majoritatea fiind in limba maghiara;
-1 receptor sau un modul CI+ in custodie
-instalarea este oferita gratuit in Romania de catre parteneri

In ceea ce priveste preturile pachetelor fara abonament, avem urmatoarele reduceri:

Acces (38 de lei, 10% reducere)
Acces Plus (50 de lei, 10% reducere)
Acces Max (71 de lei, 10% reducere)
Acces Panonia (40 de lei, 10% reducere)

Acestea sunt extraoptiunile pentru care putem opta alaturi de pachetele de mai sus:

MaxPak (16 lei pe luna), contine programele premium HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2.
Adult (13 lei pe luna), contine programele pentru adulti Eroxx, Hustler TV, Private TV si Vixen.
Panonia (10 lei pe luna), contine 40 de posturi maghiare.

In acelasi comunicat Focus Sat anunta introducerea posturilor Kanal D HD, CNBC si Sport Extra (acesta din urma nu a fost introdus inca in grila, va intra in perioada urmatoare) in pachetele Acces, Acces Plus si Acces Max iar postul pentru adulti Vixen va intra in pachetul Acces Max si in optiunea Adult. Vixen a fost introdus in teste recent insa a fost eliminat din grila, urmand sa fie reintrodus curand.

Pe site-ul Focus Sat au fost adaugate deja aceste pachete insa au disparut pachetele vechi, astfel incat pentru DTH vor ramane pachetele acces iar pentru online vom avea pachetele Play TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

70 COMENTARII

 1. Buna ziua de la 70 lei a ajuns la 75 de ce fara sa ajutați clienți mama astăzi a încărcat cartela și mi-a spus .sa scumpit creditele de la 70 la 75 sau adăugat canale care mie nu îmi place sory

  • Buna ziua,
   Nu aveti un contract care se factureaza automat si este datoria dvs sa va interesati de pret, nu au nicio obligatie cei de la Focus Sat sa anunte fiecare modificare.

 2. Si pe mine ! Au scumpiri nesimtite la fiecare jumatate de an ! De data asta nici nu au mai anuntat-o ! Deci cu totii suntem liberi de contract – fara penalitati ! Eu ii parasesc pt DIGI care-mi aduce FTTH pana in casa si 47 canale HD cu doar 30 Ron… se pare ca si ceva reducere la abonament… Adio Focus !

 3. Stie cineva de ce hotii astia nu au anuntat ca au scumpit de la 37 la 38 abonamentul Familia acum redenumit Acces conform legii ? Am si eu acum baza legala sa-i parasesc pt Digi fara penalitati ! Deja m-am suparat rau pe scumpirile lor nesimtite !

  • Din cate stiu Focus Sat nu avea pana de curand varianta abonamentului lunar ci prin incarcarea subscriptiei. Deci puteti renunta oricand la ei.

  • Am abonament la tara unde sta tot timpul maica-mea contract cu ei pt 24 de luni din care a trecut doar jumatate din timp. Pot renunta la contract fara daune pt instalarea (cica gratis – dar activarea a costat cat o instalare !) doar daca ei cresc pretul si eu nu-s de acord. Plus ca lucratorul ce a instalat parabolica a adus semnal de 20-30 % si calitate cam de 50-60% ! Era soare si frumos . A doua zi cum s-a inorat ma suna mama ca jumatate din canale au disparut nu mai vb de cele HD ca nu prea intrau toate de la inceput ! A venit si o ploaie micuta si semnal zero peste tot ! I-am lasat in plata domnului cu instalarea lor si am achizitionat un masurator de semnal cu vreo 35 Ron – am reglat antena si LNB ul singur -in jumatate de ora aveam intre 90-100 % la semnal si calitate pe majoritatea canalelor. La ploile groaznice de zilele astea – (regiunea Moldovei) semnalul a cazut la min 20% pt perioade scurte si au disparut canalele HD. Dar la ploile normale nu scade niciodata semnalul sub 60-70 % iar canalele HD nu sunt influentate…

   • Daca mai aveti contract cu ei atunci veti plati taxe pentru a rezilia contractul. Este adevarat ca Focus Sat trebuia sa instiinteze abonatii ca vor scumpi abonamentul.

    • In Legislatia Nationala este prevazut ca orice modificare unilaterala a Conditiilor initiale ale contractului dau dreptul celeilalte parti de a iesi din contract fara penalizari de nici un fel in termen de 30 zile ! Fie ca modificarea a fost anuntata fie ca nu ! Neanuntarea in sine incalca Legislatia din Ro si cred ca in intreaga UE este acelasi principiu !
     Iar in Contractul cu ei este prevazut la art 2.10.-Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile sau tarifele stabilite in baza prezentului contract in cazul modiicarii conditiilor economice de la data bla bla bla cu conditia notificarii CLIENTULUI cu pivire la bla bla bla prin intermediul programului FOCUS INFO si/sau prin orice alte mijloac de comunicare , cu cel putin 30(treizeci) de zile inainte de intrarea lor in vigoare. In cazul in care Clientul nu accepta modificarile propuse de OPERATOR poate denunta unilateral contractul oricand in interiorul perioadei de 30 de zile mentionate la paragraful anterior,in scris,fara plata unor penalitati sau despagubiri !
     Acum eu am constatat minunea asta ieri cand sa platesc prelungirea lunara ! Baietii au lucrat pe sest pe burta stiind sigur ca 99 % din utilizatori nu urmaresc canalul FOCUS INFO ! La mine la adresa de care vorbesc locuieste mama si nu se uita eu nu de asemenea cand ajung acolo ! Stie cineva cand a aparut daca a aparut aceasta informare de marire a pretului undeva vizibila ? Eu am aflat ieri repet la prelungire lunara ! Nici nu m-am uitat pe FOCUS INFO sa vad daca detaliaza ! Chiar si pe verificare abonament apare abonament Familia in continuare nu Acces ! Doar ca nimeni sa nu observe ceva si apoi sa inceapa sa se intereseze si sa afle ! Eu clar plec si daca maraie ceva ANPC ul scrie pe ei ! Nu poti sa-ti bati asa joc mereu de clienti ! Maresti din 6 in 6 luni abonamentul cu nesimtire ! Deci de cand s-a anuntat chestia asta cu marirea pretului pt Familia ? Aveti careva idee ?

     • Cei de la Focus Sat sunt obligati sa te anunte doar daca ai un abonament care se factureaza lunar, daca reincarci pe o anumita perioada atunci suma platita ramane aceeasi. Daca erai abonat pe o anumita perioada de timp, ti se marea abonamentul si era emisa factura cu o valoare mai mare fara sa fi fost anuntat, atunci era intr-adevar o problema.
      Iar in situatia ta, bineinteles ca poti sa nu mai reincarci cartela din moment ce nu este multumit de noul pret.
      Noile pachete Acces au fost anuntate la data publicarii acestui articol.

     • Multumesc Robert pt info ! Deci am exact 30 de zile de la data de 15 pt reziliere contract ! Deja am vb cu un agent de teren DIGi sa semnam contractul maine si pana in weekend vine o echipa sa-mi lege FTTH la locatie ! Oferta este internet si TV 12 luni reduse 50% pt contract pe 2 ani ! Practic pot avea TV+NET la min 19 RON pt 12 luni ulterior 38 ambele sau la max 25 RON ulterior 50 daca vreau digitalul si NET Gigabit ! Practic primesc ambele servicii un an la jumatate din pretul lui Focus ! Nu mai vb de calitatea FTTH !

     • De obicei, serviciile DTH sunt folosite in zone fara cablu, serviciile prin fibra optica sunt mai bune atat dpdv al calitatii cat si al pretului si beneficiilor. De exemplu, Digi investeste foarte putin in grila DTH, majoritatea modificarilor fiind facute pe cablu.

 4. Gorila se știe cumva cele două Teste sunt pe frecvențe pe care introduc posturi în HD sau SD. Dacă e HD atunci probabil e vorba de cele două posturi Dorcel.

 5. Odată cu lansarea noilor pachete oferta de o lună respectiv 2 luni gratuit la încărcare pe o perioadă de 6 luni respectiv 12 luni nu mai e valabilă? După cum bine știm abonații care au încărcat pachetul Familia pe o perioadă de 6 luni respectiv 12 luni au primit bonus 1 luna sau doua luni vizionare gratuită la pachetul Familia. Acum odată cu lansarea pachetului Acces ( ex Familia) dacă un abonat cumpără o cartelă de reîncărcare pe o perioadă de 6 luni sau 12 luni primește în continuare bonusul pe o perioadă de o lună respectiv 2 luni?

  • David totul este scris in materialul de mai sus se ofera niste reduceri. Oricum ce face acum Focus Sat nu mi se pare corect. Introduci 2 posturi in grila le anunti si ele nu functioneaza ( CNBC si celalalt in hd). Dorcel nu mai functioneaza.

   • Gorila eu am verificat la ai mei în cameră CNBC Europe funcționează cât despre Dorcel nici nu are cum să funcționeze atâta timp cât nu apar aceste posturi pe situl lor în pachetul Adult,si nici în lista de programe Focussat pe Dth. Dacă intri pe situl Focussat. ro e menționat pachetul Adult la pretul de 13 lei pachet care conține 4 posturi pentru adulți: Hustler Tv, Private Tv,Eroxx,si Vixen HD. Interesant totuși în aplicația Focussat Live tv în lista cu toate canalele apar Dorcel Tv HD, si Dorcel XXX HD alături de cele 5 Teste însă nefiind introduse în lista cu canale disponibile acestea nu funcționează. Apare la fiecare canal in parte următorul mesaj:Momentan nu se poate viziona canalul. Nu am activ pachetul Adult dar dacă au anunțat cele două posturi care a fost menționat în articolul de mai sus CNBC Europe, si Vixen HD acestea ar trebui să funcționeze Asa cum am spus CNBC Europe funcționează la mine precis ,si postul Vixen HD e disponibil. Celelalte două Dorcel, si Dorcel XXX HD o să funcționeze doar după ce anunță oficial introducerea lor.Nici în ungaria cele două posturi Dorcel nu au fost introduse în lista de programe Dth Direct One.,si nici în aplicația Direct Now acum am verificat nu sunt disponibile in lista cu toate canalele cele două posturi Dorcel, doar cele 8 posturi Test însă nici acestea nu funcționează. Pe satelit din cele 8 trei funcționează Test 6 e Axn,Test 7 e Viasat 3,si Test 8 e Viasat 6.

     • Cine știe poate apucăm ziua în care Focussat va reintroduce posturile din portofoliul Discovery Networks. La o convorbire telefonică în urmă cu câteva minute au spus că abonații au cerut reintroducerea posturilor Eurosport, si a posturilor Discovery, si că sunt in negocieri cu cei de la Discovery Networks. Cât despre pachetele noi lansate abonații pot cumpăra cartele de reîncărcare pe o perioadă de o lună,3,si 6 luni .Nu mai oferă cartele de reîncărcare pe 12 luni.In plus cei nu mai au nici oferta de 1 lună bonus la încărcare pe o perioadă de 6 luni la pachetul Acces( ex Familia).Au însă acces la aplicația Focussat Live tv, si la Antena Play.Cei care au reincarcat în avans pachetele Familia + Mozaic Plus acum mai nou Acces Plus nu au parte ,si de posturile Filmbox nici pe dth, si nici în aplicația Focussat Live tv,nu au acces nici la Filmbox Live. Chiar dacă un client cumpără cartela de reîncărcare Acces Plus de exemplu va avea acces pe Dth, si in aplicația Focussat Live tv la posturile Filmbox,si la Filmbox Live doar după ce expiră subscripția la încărcarea anterioară. Se pare că vor să lanseze alte două pachete Play Tv alături de Play Tv, si Play Tv Extra si anume Play Tv Adult,si Play Tv Italia.Nu se știe încă când vor fi lansate.In legătură cu cele 5 Teste vor mai intra posturi noi de aceea acestea apar în lista de programe Focussat prin Dth, si in lista de programe Focussat Live tv la secțiunea Toate canalele. Cât despre posturile Dorcel Tv HD, și Dorcel XXX HD acestea vor intra si pe satelit. Nu se știe încă o dată exactă.

     • David posturile Discovery apartin acum de AT& T 50% si ceva la suta din actiuni , Discovery doar 40% si ceva la suta din actiuni. De aceea s-au reluat negocierile. Eu personal nu am Focus Sat. Insa am un receptor si o antena cu care prind Hotbird si implicit si Thor 5,6 si Astral. Despre Focus Sat aflu date de la un amic care este abonat si din cand in cand mai aflu date despre Focus Sat T si Orange de la un alt prieten care instaleaza antene. Daca ei imi dau info eronate asta este. Poate este vina mea ca ma incred in oameni. Dar dupa cum ai discutat si tu telefonic cu cei de la Focus reiese ca informatiile scrise de mine nu sunt 100% eronate.

     • Știu că majoritatea acțiunilor de la Discovery Networks dețin cei de la AT&T cei care dețin și posturile HBO dacă nu greșesc.Am si menționat acest lucru la convorbirea telefonică de astăzi lucru ce nu au negat atunci au adus în discuție că abonații au cerut reintroducerea posturilor Eurosport, si a posturilor Discovery ,si ca sunt in negocieri cu ei pentru reintroducerea în lista de programe. De menționat că înainte de a prelua o parte din portofoliul Discovery Networks cei de la Focussat au spus că nu au ajuns la un acord cu Discovery, si nici nu negociază cu ei cu speranța de a ajunge la un acord Acum după ce majoritatea acțiunilor Discovery Networks a fost preluat de AT&T au zis că au reluat negocierile pentru introducerea posturilor Eurosport respectiv Discovery. În legătură cu cele 8 Teste din lista de programe Direct One avem așa: posturi pe poziția 300 Test1 cu audio in limba cehă, engleză, cehă, cehă ( limba cehă fiind adăugată de trei ori).Subtitrarea: Oprit,Cehă. Subscripție expirată. poziția 301 Test2 audio in limba Slovacă, Engleză, Slovacă, Slovacă Subtitrare Oprit,Slovacă. Subscripție expirată. Pe poziția 302.Test3 fără,pista audio,nicio subtitrare disponibilă. Subscripție expirată. Pe poziția 303 Test4 fără pistă audio,nicio subtitrare disponibilă Subscripție expirată. Pe poziția 304 Test5 fără pistă audio, si nicio subtitrare disponibilă. Semnal audio video indisponibil.Pe poziția 305 Test6 Axn cu audio in limba maghiară, cehă,engleză. Subtitrare Oprit,Ungară, Cehă, Ungară. Pe poziția 306 Test7 Viasat3 Audio în limba ungară,engleză. Nicio subtitrare disponibilă. Pe poziția 307 Test8 Viasat6 cu audio in limba ungară,engleză Nicio subtitrare disponibilă.

     • Conform site-ului parabola CZ Testele 1,2, 3 sunt pentru FreeSat Cehia. Acolo sunt Fightbox Docubox si un post pentru adulti. Pana acum acele posturi erau simulcrypt cu Slovak Telekom.

     • In prezent, Discovery, Inc. (compania care detine Discovery Networks International) este detinuta in mare parte de fonduri de investitii (The Vanguard Group – 9.56%, JPMorgan Investment Management – 6.43%, Capital Research & Management – 5.94% si altii), nu este detinuta de AT&T. Din cate am inteles, Warner Media Discovery (care intr-adevar va fi compania fondata de AT&T si Discovery) se va axa mai mult pe continut online, nu stiu daca posturile Discovery si Eurosport vor trece sub administrarea acestei companii care inca nu a fost infiintata. Warner Media Discovery nu este o fuziune a celor doua companii ci este o companie noua. Nu a fost mentionat nicaieri ca Discovery, Inc. va disparea.
      Ca o parere personala, nu cred ca vom mai vedea posturile Discovery la Telekom sau Focus Sat, pe ei ii intereseaza mai mult de Digi care are mult mai multi abonati. In plus, cei de la Discovery nu par sa lase din pret sau poate ca operatorii nu sunt dispusi sa le indeplineasca pretentiile financiare.

    • Si pe mine ! Au scumpiri nesimtite la fiecare jumatate de an ! De data asta nici nu au mai anuntat-o ! Deci cu totii suntem liberi de contract – fara penalitati ! Eu ii parasesc pt DIGI care-mi aduce FTTH pana in casa si 47 canale HD cu doar 30 Ron… se pare ca si ceva reducere la abonament… Adio Focus !

     • Sunt 47 de posturi in HD la 26 lei( orase) sau 21 lei (zona rurala). Cu un tv cu DVBC incorporat veti receptiona peste 150 de posturi tv.

     • Pt Gorila ce a postat dupa mine ! Eu ma refer la abonamentul Familia devenit acces care deja era marit abonamentul la 37 de ron de cateva luni ce acum a devenit 38 ! La casa de la tara sta mama tot timpul si inregistreaza crestere dupa crestere ! Care-i legatura cu ce ai postat ? O voi trece la DIGI – FTTH unde are mai multe canale – sunt 47 HD – la doar 30 RON. De ce sa plateasca 38 RON pt mai putin si scumpiri din 6 in 6 luni ? Bye bye FOCUS !

     • Dumneata ai scris in comentariul anterior ca Digi iti ofera 47 canale HD la 30 lei. Iar eu ti- am raspuns ca Digi iti da 47 canale HD la 21 lei ( rural ) sau 26 lei Oras nu la 30 lei cum ai scris. In rest ce ati scris despre Focus Sat aveti dreptate.

     • Stiam si eu de oferta in teorie din mai multe surse dar nu vad pe site la ei scris negru pe alb asta acum ! Aveti un link sau detalii ceva Sau va trebui sa merg la sediul lor zilele astea poate ma lamuresc ! Eu auzisem de 6 luni redus 50 % in primul an si 6 luni in anul 2…

     • Depinde de zona unde faceti abonament. In rural oferta este asa ( doar la agenti de teren) . TV 21 lei analog popular (fara reducere) ( in primele 6 luni sau chiar 12 luni aveti reducere 50% daca luati si internet.) Internetul costa 15 lei pe luna fara reducere. Se numeste Fiberlink Popular. Daca doriti si Maxpachet si sau Film Now atunci aveti pachetul popular digital care, costa 25 lei in rural + maxpachet 15 lei sau film now 3 lei. . In zona urbana preturile sunt 26 lei tv analog+ internet 30 lei. In urban se ofera o reducere de 50% doar primele 4 luni la un contract de 24 luni. In zona urbana digitalul costa 30 lei. Un sfat daca imi permiteti . Daca nu va intereseaza HBO-urile sau Film Now va sfatuiesc sa luai doar analog pentru ca, cu un tv cu DVBC incorporat veti receptiona pe digital peste 160 de posturi inclusiv posturile Viasat si BBC Earth care la Focus Sat sunt in Acces Plus. Pentru internet sunt 3 tipuri de abonamente ( zona urbana Fiberlink 300 30 lei Fiberlink 500 35 lei Fiberlink 1000 40 lei). In zona rurala sunt 2 tipuri de abonament la internet Fiberlink Popular 300 15 lei si Fiberlink 500 25 lei . Puteti suna la Relatii Clientii la nr 031 400 4600. Sau prezentativa intr-un magazin Digi.

     • In zonele urbane nu este o oferta nationala cu 50% reducere in primele 4 luni. Probabil te referi la fidelizare, la prelungirea contractului pe 24 de luni dar pentru clientii noi, in afara de zonele unde au ei diverse promotii, nu se ofera nimic. Exemplu concret, in Craiova.

     • Salut ! Oferta de care spui este pe site dar ea nu are 47 canale HD ci doar 26 . Se numeste oferta rural cu abonamente analog si digital ! Iar daca fac abonament la analog atunci cum sa intre semnal digital ? Desigur ca TV are DVB-C ! Este si UHD … Ca doar nu s asa isteti sa trimita digital cand platesti pt arhaicul analog… Avem FTTH aici… Ma redeream strict la toate canalele 47 HD . Cand ai TV cu diagonala mare te cam dor ochii pe SD darmite pe arhaica imagine analogica…

     • Posturile digitale sunt lasate la liber de Digi, astfel incat daca ai abonament Analogic si ai tv cu DVB-C atunci vei receptiona gratuit toate posturile din pachetul Digital.

     • Atunci de ce mai au 2 variante de abonament – analog si digital cu pret diferit ? Si daca ai abonament digital in fapt semnal analogic exista…dar cine-l utilizeaza ?! Si refereritor la canalele HD ca-mi puteti spune ? 47 sau 26 cum scrie pe site ?

     • 1 Abonamentul digital te ajuta sa obti un cam sau un receptor pentru posturile codate ca HBO sau Film Now. Daca nu vrei sa vezi aceste posturi nu ai nevoie de abonamentul digital.2 Daca ai orice tip de abonament analog sau digital primesti semnal si analog si digital. Analogul il poti folosi sa urmaresti posturile locale din zona . In total sunt 51 de HD-uri. Daca scadem posturile HBO Cinemax Film Now si Super One care sunt codate raman 44 de canale hd. La 26 de lei analog sau 21 lei zona rurala poti receptiona 44 canale hd cu un tv ca al dvs cu DVBC incorporat.

     • O alta diferenta este ca daca ai probleme cu posturile digitale si ai doar abonament analogic, cei de la Digi nu vor trimite o echipa pentru rezolvarea problemei, doar daca ii minti ca ai probleme cu posturile analogice.

     • Am inteles acum ! Atunci desigur ca abonamentul „Analog” TV este mai OK fiind mai ieftin – mai ales ca ajunge FTTH pana in casa ! Practic pot lua TV+NET(150 Mbs) la tara cu exact 38 Ron cat costa doar FOCUS in acest moment ! Multumesc

     • Pt Robert ! Va sosi in casa FTTH – optic sosit in zona de cateva luni deci totul nou . Ce probleme pot apare pe semnal digital dar sa nu se manifeste si pe analog care sa necesite interventia unui tehnician ? Exista acest risc ? Vorbim de un TV cu DVB-C care a si functionat DVB-C ani de zile ! De fapt sunt 2 buc…

     • Exista acest risc insa foarte rar 1% din cazuri. Insa problema poate fi rezolvata in mare parte si de abonat. Cauzele lipsei de semnal digital se datoreaza spliterului sau a mufelor de la cabluri dar asta in timp dupa 3, 4 ani de functionare. Insa cum a zis si domnul Robert. Daca se intampla faceti sesizare la Relatii Clientii ca aveti probleme cu analogul. Eu de exemplu in 4 ani de fibra optica nu am facut nici o sesizare in privinta semnalului tv.

     • Niste mufe sau splitere nu ma deranjeaza – am lucrat electronica si automatizare la viata mea destul. Ma gandeam ca poate apare ceva pe partea de semnal ce se rezolva doar de catre ei din sistem- ceva soft etc… Deci nu am de ce ma teme caci semnalul trebuie sa fie destul de puternic sa nu afecteze calitatea digitala – precum am spus toata linia este noua pe strada !

     • Eu v-am scris in 4 ani de zile nu am avut probleme cu semnalul tv sau cu internetul. Riscurile de a avea probleme sunt aproape de 0.

   • Si cei care au activ pentru câteva luni în avans pachetele Familia, Mozaic Plus(acum mai nou Acces Plus după ce a fost redenumit) vor avea parte de acum înainte ,si de posturile Filmbox? Cu această ocazie vor avea acces, si la Filmbox + ( ex Filmbox Live)?De menționat că în prezent posturile din ex .pachetul Filmbox nu se deschid.

    • Cred ca cei care au platit in avans fostele pachete ( mozaic plus) nu vor avea parte de posturile FilmBox decat dupa ce cartela va fi reincarcata.

     • Mă gândesc că cei care activează pachetul Acces Plus în care sunt incluse, si posturile din pachetul Filmbox nu vor avea acces, si la aplicația Filmbox Live .Nici aplicația Antena Play nu cred că e inclus în pachetul Acces Plus. Sau clienții vechi care au activat până în prezent pachetul Familia,Mozaic Plus pe Dth având acces gratuit in aplicația Focussat Live tv la acele posturi care erau disponibile in aplicație vor avea în continuare acces la acele posturi, de asemenea vor avea în continuare acces gratuit la Biblioteca National Geografic, dar și la aplicația Antena Play?Nu în ultimul rând cei care activează pachetul Acces Plus vor avea acces gratuit în aplicația Focussat Live tv, si la posturile Filmbox sau nu ?

     • Răspuns primit de la Focussat in legătură cu noile pachete oferite abonaților. Pachetul Familia a fost redenumit in pachetul Acces care costă 38 de lei, pachetul Mozaic Plus care a fost disponibil la prețul de 12 e inclus în pachetul Acces Plus care costă 50 de lei pe lună abonaților Dth. Aici vom avea acces gratuit la aplicația Focussat Live tv mai exact la posturile ce sunt disponibile in aplicație, alături de posturile Filmbox,acces gratuit la: Biblioteca National Geografic, aplicația Antena Play, dar și la aplicația Filmbox Live. În legătură cu posturile ce au fost introduse în ultima perioadă oficial doar acestea sunt disponibile, si sunt menționate si pe situl Focussat ro.Kanal D HD, Utv, CNBC Europe,Sport Extra,si Vixen HD.Nu au fost introduse posturile Dorcel Tv HD, Dorcel XXX HD, si nu se știe nici când vor fi introduse. Vom afla aceste informații de pe canalul informatic Focussat Info,sau pe situl Focussat. ro.De asemenea posturile vor fi adăugate automat ,si în pachetul Adult pe situl lor doar când oficial vor fi disponibile. Deocamdată nu se pune problema asta. Nu stiu Gorila de la cine ai primit informația că Dorcel Tv HD ,Dorcel XXX HD ar fi intrat pe pozițiile 305,si 306 însă informația e eronată.

     • Informatia o am de la un prieten abonat la Focus Sat satelit. Si postul Kanal D HD este disponibil de ceva timp pe receptoarele Focus Sat iar reprezentanti Focus Sat au anuntat abia ieri. Sa inteleg ca tu nu ai in grila posturile Dorcel? O sa il mai intreb o data astazi si revin cu informatii.

     • Probabil prietenul tău are un decodor propriu ( un Amiko de exemplu),si nu unul primit de la Focussat. Eu am un Kaon CO 3600 HD la aceste modele chiar dacă dai o revenire la setările de fabrică intră în lista de programe doar acele posturi care oferă în prezent abonaților Focussat.Ieri au intrat 5 Teste. Noutăti ce au intrat în ultima perioadă pe decodoarele proprii oferite de Focussat au fost: Kanal D HD, Utv, CNBC Europe, Sport Extra ,Vixen HD, si cele 5 Teste.

     • Inițial am căutat în lista cu frecvențe pe decodorul primit de la Direct One acolo nu era disponibil aceea frecvența. Acum m-am uitat la lista cu frecvențe Focussat am frecvența 12169 H 30000 S2.Are semnal pe această frecvență i-am dat scanare după ce a terminat cu scanarea. Canale noi găsite: TV(0),Radio(0).Probabil la un moment dat o să introducă dar în cazul in care prietenul tău are un decodor propriu, si nu unul asemănător cu al meu ,si pe poziția 305,respectiv 306 apar acele posturi cu denumirea lor ,si se deschid e o chestiune de timp până când vor fi disponibile, si pe decodoarele proprii ce au oferit abonaților cei de la Focussat. Sti ceva despre cele 5 Teste ? Despre ce posturi ar fi vorba oare?

     • Acele 5 teste vor iesi de pe receptoarele Focus Sat probabil. Din cate am vazut nici unu nu are ro sau ru la audio sau la subtitrare.

 6. Vai , săraci abonați Focus . Cum le introduce ceva , cum îi arde la buzunar .

  Într-un fel , prin aceste pachete noi , prețul se schimbă … La unele cu puțin(Familia-Acces Simplu=>1 leu mărire) , în timp ce la altele se mărește exagerat (Panonia => parcă era doar 9 lei înainte . Sper să nu greșesc)

    • Pachetul care costă 40 de lei include 76 de posturi din care evident și ungurești. Panonia costă acum 10 lei (+1 leu).

     Acces Panonia (40 de lei pe lună) – pachetul cu cele mai multe canale în limba maghiară, precum şi canalele esenţiale în limba română

  • Dpmdv mi se pare o porcărie sa existe pachet străin de posturi maghiare pe un provider DTH românesc. Înțeleg acolo 1-2 posturi maghiare, încă câteva germane italiene spaniole etc… și gata. Duceți-vă la unguri, abonați-vă la un DTH de-al lor și mare o sa va fie minunea dacă măcar o sa existe acolo ProTv, TVR sau Antena internațional…nu mai zic de extraoptiune românească pe frecvențele lor. Pe o parte bine fac ca măresc exagerat aceasta extraoptiune, si-au dat seama ca este aiurea ca pe un DTH romanesc sa existe posturi maghiare cu garla

   • Eu nu urmaresc posturi maghiare si nu am niciun interes pentru ele insa mi se pare bine sa existe o extraoptiune maghiara avand in vedere ca este cea mai mare minoritate din tara.
    Daca as plati eu pentru ele, poate ca m-ar deranja insa cat timp sunt intr-o extraoptiune, nu te obliga nimeni sa le contractezi, nu te deranjeaza cu nimic.