Unde vedem finala Europa League?
Astazi, 26 mai, se va disputa finala UEFA Europa League 2021.  Meciul dintre Manchester United si Villareal va fi transmis in Romania de Look Sport+, Telekom Sport 1, Digi Sport 1 si Look 4K, urmand sa fie difuzata de la ora 22:00.

Villareal este antrenata de Unai Emery iar Manchester United este antrenata de Ole Gunnar Solskjær. Villareal este pentru prima data intr-o finala europeana in timp ce Manchester United joaca pentru a 14-a oara intr-o astfel de competitie.

Unde vedem finala Europa League?
La meciul dintre Villareal si Manchester United pot participa 9500 de spectatori.

Prima TV difuzeaza meciurile amicale Romania U21
Echipa nationala de tineret U21 va disputa 2 partide amicale in Spania. Aceste partide se vor disputa in Marbella si vor fi transmise de postul Prima TV. Sambata, 5 iunie, Romania va juca cu Mexic de la ora 22:00 in direct si in exclusivitate pe postul Prima TV.

A 2-a partida se va disputa marti, 8 iunie, la ora 21:00 tot pe postul Prima TV, cand Romania va intalni Australia. Mexic si Australia sunt si ele calificate la Jocurile Olimpice din Tokyo.

Reamintim ca echipa Romaniei de tineret s-a calificat la Jocurile Olimpice dupa ce au ajuns in semifinale in 2019 la Campionatul European. Jocurile Olimpice trebuiau sa se desfasoare in vara anului 2020 insa din cauza crizei sanitare, aceasta competitie se va desfasura in vara acestui an.

Echipa nationala de tineret va fi antrenata la Jocurile Olimpice de Mirel Radoi iar echipa va evolua in grupa B alaturi de Honduras, Noua Zeelanda si Coreea de Sud. Ultima participare a echipei Romaniei la Jocurile Olimpice a fost in anul 1964.

Regulamentul Jocurilor Olimpice spune ca pot participa si fotbalisti nascuti de la 1 ianuarie 1997. Lotul Romaniei va fi format din 18 jucatori iar dintre acestia pot participa si 3 jucatori care au varsta peste 18 ani. Alti 4 jucatori vor fi inscrisi pe o lista suplimentara si se va apela la seviciile acestora in cazul in care unii jucatori se vor accidenta. Cativa dintre jucatorii echipei nationale de tineret sunt: Denis Man, Ianis Hagi si Ionut Radu.

Posturile de televiziune Prima TV Look Sport+ si Look 4 K apartin firmei Clever Media. Telekom Sport apartine firmei Telekom iar Digi Sport apartine companiei Digi RCS RDS.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.