Oameni normali – mini-serie romantica pe HBO GO
Pe HBO GO putem viziona mini-seria romantica numita Oameni normali (Normal people – 2020), fiind disponibile toate episoadele.

Mini-seria Oameni normali urmareste povestea de dragoste a lui Connell (Paul Mescal) si Marianne (Daisy Edgar-Jones), timpul petrecut de cei doi atat in scoala gimnaziala din tinutul Sligo, situata pe Coasta Atlantica a Irlandei cat si in timpul studentiei la Colegiul Trinity din Dublin, concentrandu-se pe relatia complexa a acestora.

In ciuda realizarilor academice, pentru Marianne viata de acasa este complicata din cauza mamei respingatoare (Denise) si antipaticul frate, Alan. Tatal sau a decedat (acesta a fost autorul unor violente domestice) iar familia sa evita sa il aminteasca.

Connell este un student cu performante foarte bune atat academice cat si sportive, acesta locuieste impreuna cu mama sa, Lorraine (Sarah Greene), care este angajata de Denise ca menajera.

Connell este popular in comunitatea scolara insa ramane tacut in urma bullying-ului facut de Marianne.

Oameni normali – mini-serie romantica pe HBO GO
Serialul este o adaptare BBC/HULU dupa cartea cu acelasi nume a lui Sally Rooney si infatiseaza dragostea la prima vedere ca fiind atat brutala cat si frumoasa.

Daisy Edgar-Jones este cunoscuta pentru rolurile din War of the Worlds – 2019 si Cold Feet – 1997 iar Paul Mescal a jucat si in The Deceived – 2020. In aceasta mini-serie putem vedea si alti actori precum Desmond Eastwood (Krypton – 2018), Aislín McGuckin (The White Countess – 2005, Outlander – 2014), Sarah Greene (The Guard – 2011, Burnt – 2015, Penny Dreadful – 2014, Rosie – 2018), Frank Blake (a avut un mic rol in Game of Thrones – 2011), India Mullen, Eliot Salt (GameFace – 2017) si altii.

Mini-seria Oameni normali are 12 episoade, a fost nominalizat pentru 4 premii Primetime Emmy, pe IMDB are nota 8.5 din peste 30.000 de recenzii si este pe locul 230 in topul IMDB Top Rated TV Shows.

Voi ce parere aveti despre acest serial, daca l-ati urmarit pana in prezent?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.