Oferta Orange – 1 an Netflix gratuit
Orange Romania a lansat o noua oferta avantajoasa pentru persoanele interesate sa se aboneze la serviciile fixe, pe langa reducerea pretului abonamentelor de televiziune si internet, Netflix este oferit gratuit timp de 1 an.

Acestea sunt pachetele TV + NET oferite de Orange atat pe infrastructura proprie cat si in zonele cu retea Telekom:

  • NET 500 + abonament de televiziune digitala: 10 lei pe luna in primul an, 40 lei pe luna in al doilea an
  • NET 1000 + abonament de televiziune digitala: 40 lei pe luna in primul an, 55 lei pe luna in al doilea an

Pentru abonamentul de internet se ofera router wireless in custodie.
Pe langa preturile avantajoase oferite pentru pachetele mentionate mai sus, Orange ofera si 120 de euro credit pentru platforma Netflix, adica 15, 12 sau 10 luni de abonament gratuit, in functie de abonamentul pe care il dorim: Basic, Standard sau Premium.

Aceasta nu este singura oferta cu Netflix inclus lansata de Orange, reamintim ca in trecut au fost lansate si alte campanii cu 6 luni incluse de Netflix. Operatorul de telecomunicatii a oferit si 1 an gratuit de HBO GO.

De asemenea, oferta cu 10 lei pe luna pentru pachetul TV + NET a fost disponibila si anul trecut insa doar pentru clientii existenti Orange.

Oferta Orange – 1 an Netflix gratuit

In acest moment, oferta nu este prezentata pe site-ul oficial ci doar prin agentii comerciali Orange. Oferta Orange cu Netflix inclus este disponibila atat pentru abonatii existenti Orange cat si pentru clientii noi, conform informatiilor oferite de agentii companiei.

Reamintim ca Orange a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al companiei Telekom Romania Communications (TKR), achizitie care va ajuta compania sa isi extinda portofoliul de clienti. Prin aceasta tranzactie, clientii Telekom care nu beneficiaza de servicii prin fibra optica, pot spera la modernizarea retelei in viitor. O campanie asemanatoare de modernizare a retelei a initiat Digi Romania in urma preluarii abonatilor Akta, DCS si ATTP.

Voi ce parere aveti de aceasta oferta? V-ar avantaja sa va abonati in reteaua Orange in aceste conditii?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. In Arges s-au extins enorm anul acesta și au acoperit peste 70% din județ. Și asta în mediul rural. Dacă o țin la nivel național în ritmul ăsta, vor avea acoperire foarte bună în câțiva anim

  2. Foarte slabă oferta .De ce nu se extind în zona rurală mai mult mă refer aici la comune. Degeaba se laudă că au cea mai bună fibră când ei de fapt nici măcar sută la sută nu au acoperire cu fibră optică peste tot în țară

    • De ce este slaba oferta?
      Niciun operator nu are acoperire 100% in toata tara pentru serviciile fixe. Din cate stiu, se extind din ce in ce mai mult inclusiv in zonele rurale, un exemplu ar fi judetul Olt.