Bollywood Film inlocuieste Bollywood TV la Telekom
In reteaua Telekom, Bollywood Film a inlocuit postul Bollywood TV, modificarile fiind efectuate pentru variantele SD incepand cu pachetul TV M. Bollywood Film este disponibil de azi in grila digitala, IPTV si pe aplicatia Telekom TV, pe satelit nu a fost efectuata modificarea.

Cele doua posturi, Bollywood Film si Bollywood TV, sunt detinute de compania SC ISG TV SRL si difuzeaza filme indiene. Aceasta firma detine si licentele audiovizuale pentru serviciile de comunicatii Bollywood Classic si Asia TV (acest post nu a fost lansat inca).

Modificarile vin la scurt timp de la finalizarea tranzactiei Orange – Telekom prin care abonatii companiei Telekom Romania Communications (TKR) au fost preluati de Orange Romania, in aceasta tranzactie fiind implicati si abonatii serviciilor fixe Telekom si NextGen.

Momentan, abonatii ambelor companii (TKR si NextGen) au ramas sub brandurile vechi. In afara de cateva modalitati de contact, un nou site web si o noua aplicatie pentru administrarea serviciilor, nu au fost facute alte modificari pentru abonatii TKR.

Recent au fost efectuate si alte modificari in ceea ce priveste grilele TV ale operatorilor. In cursul zilei de ieri, Aleph News SD si Etno SD au inlocuit variantele HD in grila Orange DTH, ambele posturi fiind in pachetul de baza de satelit al companiei Orange.

Bollywood Film inlocuieste Bollywood TV la Telekom

Tot recent, televiziunile Shop on TV HD si Party Mix HD au fost introduse in grila de programe digitala NextGen. Party Mix era deja disponibil in grila insa doar in format SD iar Shop on TV HD este un nou program de teleshopping introdus in prima faza doar in reteaua NextGen.

Reamintim ca licenta audiovizuala a televiziunii Shop on TV HD a fost obtinuta de compania BestMix Media SRL prin modificarea licentei Travel Mix 4k (o alta licenta separata pentru Travel Mix SD/HD a fost modificata in Travel Mix HD/4k/8k).

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari efectuate in retelele Telekom, Orange DTH si NextGen? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

  1. Interesanta „evolutie” celor de Orange si vine sa ne confirme cat de pregatiti sunt cei de la Orange ca si provider de televiziune.

    Desi la nivel mondial exista canale TV care emit 8K HDR, in Romania, tara care se lauda ca are printre cel mai rapid internet din Europa, pe final de an 2021 am ajuns sa renuntam la HD in detrimentul SD.

    In ritmul acesta, cu un management care iau astfel de decizii, o sa ajungem sa numaram pixeli pe ecran in rezolutii de 480p.

      • DTH-ul de la Orange Romania nici macar nu a fost gandit pentru a fi implementat la noi in tara.

        Pe scurt povestea DTH-ului Orange Romania este acesta:

        Compania mama Orange France a comandat niste studii de piata in tarile in care activeaza. In urma acelor studii a rezultat faptul ca Romania este tara in care se vand cele mai multe dispozitive cu ecran plat (telefoane, tablete, TV-uri, laptop-uri, etc) raportat la numarul de locuitori si tara care dispune printre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa.

        Ca urmare a acelor rapoarte, compania mama Orange France a luat decizia ca Romania indepineste conditiile optime pentru implementarea unui DTH.

        Ce nu stiau mancatorii de branza cu mucegai, melci, picioare de broasca si nici nu le-a spus nimeni este urmatorul aspect: Romanul da 5000 lei pe un Smart TV 4K, dar prefera sa stea cu antena de camera sau un CATV analog „ca-i mai ieftin”.

        Si uite asa Orange Romania si-a cam luat un mumu cat ei de mare cand vine vorba de televiziune prin satelit, iar la 1 an de la lansare abia ajunsese la cca 50.000 de abonati. Si aste deorece grila era extrem de slaba, iar pe partea de sport erau undeva sub nivelul marii.

        Din aceste considerente a fost nevoie de parteneriatul cu Telekom pe parte de servicii de internet si televiziune la punct fix. Macar astia aveau grila ceva mai diversificata + retea de fibra optica.

  2. Acum pot să cred că informația este adevărată. Bollywood HD va rămâne în grilele Telekom Cablu și IPTV în timp ce versiunea SD rămâne în grila Telekom Satelit.

  3. Dezamăgitor. Frumos Orange TV Satelit ați scos variantele HD și ați introdus variantele SD pentru cele două canale menționate mai sus. Să vă fie rușine.