Epic Drama redifuzeaza seria Misterele Vienei
Misterele Vienei (Vienna Blood – 2019) este un serial politist austriac de epoca pe care il vom vedea de saptamana viitoare pe Epic Drama. Aceasta productie a mai fost difuzata din iulie 2020 pe acelasi post si este bazata pe operele Liebermann ale lui Frank Tallis.

Serialul este un thriller psihologic a carui actiune se desfasoara in anii 1900. Max Liebermann este un doctor si student al lui Sigmund Freud care il asista pe detectivul Oskar Rheinhardt oferind consultanta psihologica in ceea ce priveste motivele suspectilor, pe masura ce acestia investigheaza crime oribile.

Serialul este creat de Steve Thompson, scenaristul altor seriale de succes precum Sherlock (2010 – castigator a 9 premii Primetime Emmy) sau Doctor Who (2005).

In serialul Misterele Vienei vom vedea actorii Matthew Beard (The Imitation Game – 2014, One Day – 2011, Johnny English Strikes Again – 2018), Jürgen Maurer (Tatort – 1970), Charlene McKenna (Ripper Street – 2012, Misfits – 2009), Conleth Hill (a interpretat rolul lordului Varys in Urzeala Tronurilor), Amelia Bullmore si altii.

Aceasta productie are un singur sezon alcatuit din 3 episoade insa reprezentantii serialului au confirmat reinnoirea cu sezonul 2 care va fi difuzat pe BBC iarna aceasta. Nu se cunoaste inca data lansarii noului sezon insa vom actualiza acest articol cand vom avea informatii suplimentare.

Epic Drama redifuzeaza seria Misterele Vienei

Epic Drama va difuza Misterele Vienei din 1 noiembrie 2021, in fiecare luni de la ora 22:00.
Pe IMDb a obtinut nota 7.4 din aproximativ 3.300 de recenzii.

In alte tari, serialul a fost difuzat de BBC Two (Regatul Unit), ORF 2 (Austria) si PBS (SUA).
Titlul serialului este dat dupa al doilea roman din seria The Liebermann Papers al lui Frank Tallis.

Daca v-a placut acest serial, puteti lua in considerare si vizionarea serialului Freud (2020), o productie Netflix Original in care actiunea se desfasoara in jurul lui Sigmund Freud in timp ce investigheaza o conspiratie in Viena anilor 1880. A fost difuzat un singur sezon alcatuit din 8 episoade.

Update 18.11.2021: Serialul Misterele Vienei revine cu sezonul 2 de luni, 22 noiembrie, de la ora 22:00, pe Epic Drama; Al doilea sezon are 3 episoade;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII