Apele nordului – miniserie HBO GO cu Colin Farrell
Apele nordului (The North Water – 2021) este una dintre ultimele miniserii adaugate pe HBO GO si este realizata dupa romanul omonim al lui Ian McGuire din 2016. A fost adaptata si regizata de Andrew Haigh (45 Years – 2015, Weekend – 2011, Lean on Pete – 2017) si produsa de BBC.

Aceasta este o productie de aventura si mister ce prezinta povestea lui Patrick Sumner, un fost chirurg militar cazut in dizgratie care se inscrie ca doctor pe un vas a carui destinatie este Arcticul. La bordul acestui vas il intalneste pe Henry Dax, un harponier brutal a carui personalitate a fost modelata pentru a se potrivi unei lumi dure.

In speranta de a scapa de trecutul sau intunecat, Sumner porneste intr-o calatorie periculoasa pe acelasi vas cu cativa dintre cei mai violenti criminali. In cautarea mantuirii, povestea sa devine una de supravietuire in Oceanul Arctic.

Apele nordului detine recordul de a fi productia regizata care a fost filmata in cel mai indepartat punct al nordului, filmarile au avut loc pe arihepelagul Svalbard a Norvegiei.

In serial vom vedea actorii Colin Farrell (True detective – 2015, The Lobster – 2015, In Bruges – 2008, S.W.A.T. – 2003, Seven Psychopaths – 2012), Jack O’Connell (a interpretat rolul lui Louis Zamperini Unbroken, film nominalizat la 3 premii Oscar si regizat de Angelina Jolie), Sam Spruell (Snow White and the Huntsman – 2012, Legend – 2015, Taken 3 – 2014), Roland Møller (Skyscraper – 2018, The Commuter – 2018, Atomic Blonde – 2017), Gary Lamont (Joyeux Noel – 2005), Philip Hill-Pearson (Tinker Tailor Soldier Spy – 2011), Gerry Lynch si altii.

Apele nordului – miniserie HBO GO cu Colin Farrell

Miniseria Apele nordului are 5 episoade si fiecare episod are durata de o ora. A fost lansata in iulie 2021 si adaugata recent pe HBO GO, acolo unde sunt disponibile toate cele 5 episoade.
Pe IMDb, miniserialul a obtinut nota 7.7 din aproximativ 6.500 de recenzii.

Apele nordului este considerata o miniserie de avetura, drama si mister insa brutala, cu scene foarte violente.
Daca ati urmarit Apele nordului pe HBO GO, ce parere aveti despre aceasta productie?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU