Aleph News – in grila NextGen
Aleph News este disponibil in teste in grila de programe NextGen, posibil sa fie introdus oficial in perioada urmatoare.

Aleph News se poate vedea in grila NextGen in teste, 16:9 576i HE-AAC pe ultima pozitie in grila. Acest program va intra prima faza in grilele Telekom, NextGen si Vodafone (UPC) insa este posibil sa il vedem si la alti operatori.

Aleph News, in grila NextGen1

In unele zone, postul se poate vedea pe frecventa 760MHz.
Vom actualiza acest articol cand programul va intra oficial in grila NextGen.

Andrei Tomescu lasa Digi24 pentru Aleph News
Prezentatorul de stiri Andrei Tomescu a demisionat de la Digi24, urmand sa continue pe aceeasi pozitie insa la noua televiziune a lui Adrian Sarbu, Aleph News. Andrei Tomescu a lucrat la Digi24 inca de la inceputul postului, din 2011, prezentand emisiuni Digimatinal, Romania 24 sau Jurnalul de la Miezul Noptii.

Pe Aleph News vom putea vedea persoane din media precum Ion Cristoiu, Marius Tuca, Andrei Tomescu, Ioana Voicu, Ioana Tiganila sau Liviu Mihaiu.

Ioana Tiganila a lucrat de asemenea pentru Digi24 ca prezentatoare, demisionand in noiembrie 2019, confirmand la acel moment ca se va alatura unuia dintre posturile ce vor fi lansate de Adrian Sarbu, ulterior aflandu-se ca este vorba de Aleph News. Ioana Tiganila prezenta Jurnalul Extern la Digi24 si era, asemenea lui Andrei Tomescu, printre cei mai vechi angajati Digi24.

Operatorul NextGen, fiind detinut de Telekom Romania, are, de regula, aceleasi modificari de grila precum Telekom. Voi puteti viziona deja postul Aleph News in grila NextGen? Daca da, ce parere aveti despre acesta? Lasati un comentariu mai jos.

Desi aceasta informatie nu a fost confirmata inca, se asteapta lansarea oficiala a televiziunii Aleph News pana la inceputul lunii urmatoare. Ion Cristoiu a declarat ca va incepe la Aleph News (emisiunea Gandurile lui Cristoiu) pe 30 august.

Pe langa Aleph News, se vor infiinta si posturile Aleph Business, Aleph Comedy, Aleph Education is Aleph Harmony.
Ii multumim lui Gheorghe pentru confirmare si imagine de mai sus;

Update 31.08.2020: Aleph News a intrat oficial in grila NextGen;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII

  1. Se va lansa la data de 1 Septembrie și se va vedea în rețelele Vodafone ,Telekom ,Orange ,Ines și NextGen ,sursa promo de promovare a canalului .