Reginele cupoanelor si Jurassic World – Film Now
In luna decembrie, postul de televiziune Film Now difuzeaza filme in premiera la TV in Romania dar si filme ce au avut un mare succes atunci cand s-au lansat. In acest material vom detalia cateva dintre premierele lunii decembrie pe Film Now.

Jurassic World (2015) – 5 decembrie, ora 20. Dupa 22 de ani de la dezastrul petrecut in parcul de distractii Jurassic Park, o corporatie redeschide parcul dandu-i un alt nume, Jurassic World, insa acestia nu par sa aiba clienti. Oamenii de stinta ai noii corporatii pun la cale o noua atractie care scapa din nou de sub control si astfel, parcul si cei din parc, sunt in pericol.

Filmul Jurassic World a fost regizat de Colin Trevorrow, iar filmarile au avut loc in Hawaii, SUA. Durata filmului este de 2 ore si 4 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7. Filmul Jurassic World se poate viziona si pe Netflix.

Mosquito State / Starea Tantarilor (2020) – 7 decembrie, ora 21:55, premiera in Romania. Richard Boca (Beau Knapp) este un analist de date al unei companii de pe Wall Street, care nu se poate adapta social, insa este foarte bun in domeniul sau. Richard creaza modele computerizate numite algoritmi. In 2007, Richard are o cadere nervoasa iar creatiile sale se comporta ciudat. El reproduce in apartamentul sau o noua specie de tantari care se comporta ciudat atunci cand creatorul lor are o cadere nervoasa.

Filmul Starea Tantarilor a fost regizat de Filip Jan Rymsza iar filmarile au avut loc in Varsovia, Polonia. Durata filmului este de 1 ora si 40 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,2.

Trolls World Tour / Trolii descopera lumea (2020) – 24 decembrie, ora 20, o noua premiera la TV in Romania. Poppy (Anna Kendrick) si Ciot (Justin Timberlake) afla ca ei si prietenii lor nu sunt singurii Troli din lume, ca mai sunt alte 6 triburi de troli cu 6 stiluri de muzica diferite, printre care funk, country, techno, clasic, pop si rock. Regina trolilor rock vrea sa distruga toate celelalte triburi de troli. Poppy si Ciot vor pleca sa stranga o armata de troli din toate cele 5 triburi, sa lupte impotriva trolilor rock.
Filmul Trolii descopera lumea are o durata de o ora si 30 minute iar pe IMDb are nota 6.

Reginele cupoanelor si Jurassic World – Film Now

The High Note / Vocea Succesului (2020) – 25 decembrie, ora 20. Grace Davis (Tracee Ellis Ross) este o solista talentata ce a depasit anii tineretii si se teme ca va fi uitata de fani. Maggie (Dakota Johnson) este asistenta personala a lui Grace. Maggie doreste sa devina producator insa ea face doar comisioane pentru marea cantareata. Atunci cand cariera lui Grace ajunge in impas, Grace si Maggie isi unesc fortele si vor lua decizia corecta impreuna.
Filmul  Vocea Succesului are o durata de o ora si 53 minute iar pe IMDb are nota 6,5.

Queenpins / Reginele Cupoanelor (2021) – 31 decembrie, ora 20 in premiera la TV in Romania. Connie (Kristen Bell) si Jo Jo (Kirby Howell-Baptiste) sunt 2 tinere care pornesc o afacere ilegala de 40 de milioane de dolari. Ele falsifica cupoane de cumparaturi. Un ofiter de preventie a pierderilor si un inspector postal sunt hotarati sa le opreasca afacerea celor 2 tinere.
Filmul Reginele Cupoanelor are o durata de o ora si 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,3. Filmarile au avut loc in Los Angeles, SUA.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.